Hyppää sisältöön

Sylvia-hanke tukee kuntia pakolaisten vastaanotossa

Kunnat kansainvälistyvät muun muassa pakolaisten vastaanoton myötä. Kunnan strategioissa huomioitu suunnitelmallinen ja monialainen vastaanottotyö tukee sujuvaa pakolaisten vastaanottoa ja kotoutumista. Työ- ja elinkeinoministeriön Sylvia-hanke edistää kansainvälistä suojelua saavien vastaanottoa myöntämällä kunnille taloudellista tukea ja lisäämällä tietoa vastaanotosta sekä kotoutumisesta.

Turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotouttamisrahastosta (AMIF) rahoitettavan Sylvia6-hankkeen toimikausi on 31.12.2022 asti. Sylvia-hankkeiden toimintaa jatketaan ja vakiinnutetaan Kuntiin ohjaamisen toimintaohjelmassa (AMIF). 

Liity Sylvia-hankkeen postituslistalle

Ajankohtaiset tiedot Sylvia-hankkeen lisätukien hakemisesta, tilaisuuksista ja muusta ajankohtaisesta toiminnasta saat kotoutuminen.fi -sivustolta sekä hankkeen postituslistalta. Sähköpostilistalle voi liittyä lähettämällä pyynnön hankkeen sähköpostiosoitteeseen sylvia.tem(at)gov.fi.

Postituslistan kautta tiedotetaan vain hankkeen ajankohtaisesta toiminnasta, eikä listan yhteystietoja luovuteta ulkopuolisille toimijoille. Sylvia-hankkeen sidosryhmärekisterin tietosuojaselosteen löydät lisätietoja-kohdasta.

Hankkeen yhteystiedot

Hankepäällikkö Maria Tiainen, puh. 02950 47582, [email protected]
Suunnittelija Nanni Tuominen, puh. 02950 47040, [email protected]

Sylvia-hankkeen sähköposti: sylvia.tem(at)gov.fi 

Lisätietoa hankkeesta:
Sylvia-hankkeen sidosryhmärekisterin tietosuojaseloste
Kiintiöpakolaisten vastaanotto kuntaan -videosarja
Kuntiin ohjaamisen toimintaohjelma