Hyväksikäytöstä reiluun työelämään -webinaari

Tiistai 12.10.2021 klo 9.00 –  11.00

IKUT-hanke

"Hyväksikäytöstä reiluun työelämään. Selvitys ulkomaalaistaustaisten ihmiskaupan uhrien työllisyyspalveluiden järjestämisestä Suomessa" -webinaarissa julkaistaan IKUT-hankkeen tuore selvitys. Selvityksessä on tutkittu millaisia haasteita ihmiskaupan uhrien työllistymiseen liittyy ja millaisia toimia ja palveluita uhrit tarvitsevat.

Aika: 12.10.2021 klo 9.00-11.00

Paikka: verkossa (Teams)

"Hyväksikäytöstä reiluun työelämään. Selvitys ulkomaalaistaustaisten ihmiskaupan uhrien työllisyyspalveluiden järjestämisestä Suomessa" -webinaarissa Ihmiskaupan uhrien auttamisjärjestelmä, Euroopan kriminaalipolitiikan instituutti Heuni ja työ- ja elinkeinoministeriö julkaisevat selvityksen, jolla pyritään lisäämään tietoa hyväksikäytön uhrien tuen ja palveluiden tilanteesta Suomessa. 

Webinaarissa auttamisjärjestelmän ja Heunin asiantuntijat esittelevät selvitystä ja sen tuloksia. Ohjelmassa on myös paneelikeskustelu, jossa asiantuntijat pohtivat, miten selvityksen tuloksia voidaan viedä käytäntöön. 

Webinaari on avoin kaikille. Se sopii erityisesti henkilöille, jotka toimivat työllisyyteen, kotoutumiseen, sosiaalipalveluihin ja ihmiskauppaan liittyvien teemojen parissa.  

Ilmoittaudu webinaariin 6.10. mennessä. Tapahtumalinkki ja osallistumisohjeet lähetetään ilmoittautuneille 8.10.2021.

Lisätietoja:

Ilmoittaudu tapahtumaan

Lue lisää tapahtumasta ja julkaisusta

Kohderyhmät: julkinen hallinto, järjestöt ja yhteisöt, kansalaiset, media, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset