Webinaari: Maahanmuutto julkisessa keskustelussa

Tiistai 12.10.2021 klo 13.00 –  15.00

Sisäministeriö Työ- ja elinkeinoministeriö

Sisäministeriö ja työ- ja elinkeinoministeriön kotoutumisen osaamiskeskus järjestävät tiistaina 12.10.2021 webinaarin, jonka aiheena on maahanmuutto julkisessa keskustelussa. Webinaarissa kuullaan tutkija- asiantuntijapuheenvuoroja maahanmuuttokeskustelusta, sen erityispiirteistä ja edistämisestä.

Aika: 12.10.2021 klo 13.00-15.00

Paikka: verkossa (teams)

Tervetuloa mukaan sisäministeriön ja työ- ja elinkeinoministeriön kotoutumisen osaamiskeskuksen webinaariin. Webinaarissa paneudutaan siihen, millä tavalla maahanmuutto näkyy julkisessa keskustelussa ja miten se nivoutuu politiikkaan. Asiantuntijat pohtivat puheenvuoroissaan myös maahanmuuttokeskustelun erityispiirteitä ja keinoja edistää maahanmuuttokeskustelua yhteiskunnassa. 

Tilaisuuden avaa maahanmuutto-osaston ylijohtaja Minna Hulkkonen, jonka jälkeen puheenvuorot pitävät:

  • Rajkumar Sabanadesam, yrittäjä, muutosjohtamisen konsultti
  • Karina Horsti, viestinnän dosentti, Helsingin yliopisto
  • Kaarina Nikunen, viestinnän ja median tutkimuksen professori, Tampereen yliopisto

Tilaisuuteen pitää ilmoittautua etukäteen 8.10.2021 mennessä. Tilaisuus järjestetään Microsoft Teams -yhteydellä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tapahtumaa. Tilaisuus on avoin kaikille, mutta mukaan mahtuu enintään 200 osallistujaa. 

Sisäministeriössä on kesäkuussa asetettu hanke kokonaisvaltaisten maahanmuuttopoliittisten tavoitteiden muodostamiseksi Suomelle. Webinaarin tavoitteena saada tukea maahanmuuttopoliittisten tavoitteiden valmisteluun. 

Lisätietoa: 
Kutsu webinaariin
Ilmoittaudu webinaariin 8.10. mennessä
Vaikuttavan ja kokonaisvaltaisen maahanmuuttopolitiikan pitkän aikavälin tavoitteita koskeva hanke

Kohderyhmät: julkinen hallinto, järjestöt ja yhteisöt, kansalaiset, kunnat, media, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset