PALOMA-osaamiskeskus kouluttaa: Kulttuurisensitiivinen vanhemmuuden haastattelu

Torstai 11.11.2021 klo 13.30 –  15.00

PALOMA-osaamiskeskus

PALOMA-osaamiskeskuksen koulutuksessa esitellään kulttuurisensitiivinen vanhemmuuden haastattelu -menetelmän käyttöä. Koulutus on osa PALOMA-osaamiskeskuksen koulutussarjaa, jossa käsitellään Suomeen muuttaneiden pakolaistaustaisten ihmisten parissa tehtävän mielenterveystyön erityispiirteitä.

Aika: 11.11.2021 klo 13.30-15.00

Paikka: verkossa 

Syksyllä 2021 PALOMA-osaamiskeskus toteuttaa neljän koulutuksen sarjan Suomeen muuttaneiden pakolaistaustaisten ihmisten parissa tehtävän mielenterveystyön erityispiirteistä.

11.11. järjestettävässä webinaarissa esitellään kulttuurisensitiivinen vanhemmuuden haastattelu menetelmä ja sen käyttöä. kouluttajana toimii Saija-Liisa Kankaanpää (PALOMA2-hanke/PALOMA-osaamiskeskus (THL)).

Kaikki koulutussarjan osat ovat avoimia kaikille. Koulutukset ovat erityisen hyödyllisiä pakolaistaustaisia asiakkaita työssään kohtaaville.

11.11. koulutus järjestetään etänä ja siihen tulee ilmoittautua etukäteen 10.11. mennessä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille koulutuspäivän aamuna. 

Koulutussarja järjestetään yhteistyössä PALOMA2- ja PASEK-hankkeiden kanssa. PALOMA-osaamiskeskus on perustettu Pakolaisten mielenterveystyön valtakunnallisen tukirakenteen perustaminen ja osaamisen levittäminen (PALOMA2) –hankkeessa, jota rahoittaa EU:n Maahanmuutto-, turvapaikka- ja kotoutumisrahasto (AMIF). PASEK-hanketta rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö (STM).

Lisätietoja:
Lue lisää koulutussarjasta
Ilmoittaudu koulutukseen

Kohderyhmät: julkinen hallinto, järjestöt ja yhteisöt, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset