Kunnat ja kotoutumistoimijat Ukrainasta paenneiden tukena

Tiistai 12.4.2022 klo 13.00 – 16.00

työ- ja elinkeinoministeriö

Tiistaina 12.4. järjestettävä webinaari sisältää tilannekatsaukset eri ministeriöiltä ja virastoilta, jotka edistävät Ukrainasta pakenevien asettumista ja palveluita Suomessa. Tilaisuudessa kuullaan myös käytännön esimerkkejä kunnista.

Aika: 12.4.2022 klo 13–16

Paikka: verkossa (Teams)

Tilaisuudessa käsitellään eri teemoja Ukrainan tilanteeseen liittyen käytännön läheisestä ja asiakkaan kohtaamisen näkökulmasta. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin. Webinaarin järjestävät työ- ja elinkeinoministeriön kotoutumisen osaamiskeskus ja Sylvia-hanke (AMIF) yhteistyössä sisäministeriön ja Maahanmuuttoviraston kanssa.

Tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti kuntien ohjaus- ja neuvontapalveluille, peruspalveluille ja maahanmuuttotyötä tekeville, TE-palveluille sekä työssään Ukrainasta paenneita kohtaaville kotoutumisen ja pakolaisten vastaanoton toimijoille.

Pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen Webropol-lomakkeella viimeistään maanantaina 11.4. klo 12 mennessä. Tilaisuus järjestetään verkossa Microsoft Teams -yhteydellä. Linkki tilaisuuteen toimitetaan ilmoittautuneille viimeistään tiistaiaamuna 12.4. Tilaisuus tallennetaan. Tallenne on katsottavissa vain tilaisuuteen ilmoittautuneille noin viikon ajan. 

Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollisuus jättää ennakkokysymyksiä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 11.4. klo 12 mennessä
Tilaisuuden kutsu

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, hyvinvointialueet