MONET-seminaari 2022

Perjantai 20.5.2022 klo 9.00

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ja kotoutumisen osaamiskeskus, työ- ja elinkeinoministeriö

Vuotuinen MONET-seminaari järjestetään jo viidettä kertaa toukokuussa. Tervetuloa kuulemaan ajankohtaisista maahanmuuttoa, kotoutumista ja kulttuurista moninaisuutta käsittelevistä teemoista sekä keskustelemaan ja verkostoitumaan aiheen parissa toimivien osaajien kanssa.

Aika: 20.5.2022

Paikka: Hybridi-tilaisuus

Ohjelma ja ilmoittautuminen päivittyvät THL:n tapahtumakalenteriin maaliskuun lopulla.

Seminaarin järjestävät Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) MONET-asiantuntijaryhmä yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriön (TEM) kotoutumisen osaamiskeskuksen kanssa.

Lämpimästi tervetuloa seminaariin!

MONET-seminaari on suunnattu kotoutumisen ja maahanmuuton parissa työskenteleville ammattilaisille ja muille aiheesta kiinnostuneille.  Tapahtuma palvelee parhaiten päätöksentekijöitä, valtion ja kuntien viranomaisia, sosiaali- ja terveysalan sekä maahanmuuton asiantuntijoita, tutkijoita ja järjestötoimijoita.

Linkki ja ohjeet ilmoittautumiseen julkaistaan myöhemmin THL:n verkkosivuilla. Tilaisuutta voi seurata paikan paikan päällä sekä myös verkossa.

Lisätietoja

Airin Bahmani
Erikoissuunnittelija
pus. 0295247463
sähköposti: [email protected]

MONET-seminaari 2022 THL:n tapahtumakalenterissa

Kohderyhmät: media, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, kunnat, hyvinvointialueet, julkinen hallinto, järjestöt ja yhteisöt, kansalaiset, yritykset