Ryhmä- ja perheryhmäkotipäivä

Perjantai 3.6.2022 klo 9.00 – 15.00

työ- ja elinkeinoministeriö

Kevään 2022 ryhmä- ja perheryhmäkotipäivä järjestetään Helsingissä perjantaina 3.6.2022 klo 9–15. Päivän aikana käsitellään ajankohtaisia asioita sekä perheenyhdistämistä.

Aika: 3.6.2022 klo 9 - 15

Paikka: Helsinki (tarkempi tapahtumapaikka ilmoitetaan myöhemmin)

Ryhmä- ja perheryhmäkotipäivä järjestetään lähellä Helsingin keskustaa, ja tarkempi tapahtumapaikka ilmoitetaan myöhemmin. Tilaisuus on tarkoitettu erityisesti ryhmä- ja perheryhmäkotien ja hybridiyksiköiden työntekijöille sekä kunnissa ja ELY-keskuksissa alaikäisenä ilman huoltajaa saapuneiden kanssa työskenteleville.
 
Päivä jakaantuu kahteen teemaan, joista aamupäivän teema koskee ajankohtaisia asioita: valmisteilla olevia lakimuutoksia sekä ukrainasta paenneiden ilman huoltajaa tulleiden lasten ja nuorten tilannetta Suomessa. Iltapäivällä on tarkoitus syventyä perheenyhdistämisen teemaan. 
 
Lisätietoa sekä tilaisuuden ilmoittautumislomake on lähetetty yksiköihin ELY-keskuksista. Voit myös kysyä lisää Satu Nilalta ([email protected]) tai Nanni Tuomiselta ([email protected]). 

Tarkemmat tiedot tilaisuudesta lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse toukokuun aikana. Tilaisuuteen ei ole mahdollista osallistua etänä. Osa puheenvuoroista pyritään tallentamaan.

Tilaisuuden järjestävät Uudenmaan ELY-keskus ja työ- ja elinkeinoministeriön Sylvia-hanke (AMIF).

Kohderyhmät: kunnat