Toiminta tutuksi -tietoisku

Perjantai 9.12.2022 klo 9.00 – 10.00

työ- ja elinkeinoministeriö

Kotoutumisen kumppanuusohjelman Toiminta tutuksi -tietoiskussa perjantaina 9.12.2022 THL:n PALOMA-osaamiskeskus kertoo toiminnastaan.

Aika: 9.12.2022 klo 9-10, toistuu perjantaisin 16.12.2022 asti klo 9-10

Paikka: verkossa (Teams)

Toiminta tutuksi -sarjan tarkoituksena esitellä eri toimijoiden työtä kumppanuusohjelmassa mukana oleville tahoille. Lyhyissä tietoiskuissa toimijat kertovat minkälaista toimintaa tai palveluja niillä on erityisesti kotoutumistoimijoille, maahanmuuttaneille ja vieraskielisille. Tilaisuuksissa toimijat esittelevät myös, miten niiden prosessit toimivat ja kenelle palvelut on tarkoitettu. Tietoiskut järjestetään etänä Teams-yhteydellä.

Tietoiskuja järjestetään vuoden 2022 lopun ajan perjantaisin. Tilaisuuksissa on 30–40 minuutin esittely ja aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Myös muut tapahtumakerrat löydät kotoutuminen.fi:n tapahtumakalenterista!

Ilmoittaudu tietoiskuihin Webropol-lomakkeella viimeistään tilaisuutta edeltävänä päivänä klo 12 mennessä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ennen tapahtumaa. Voit osallistua tietoiskuun myös ilman ennakkoilmoittautumista alla olevan linkin avulla.

Osallistu tietoiskuun tästä linkistä.

Lisätietoja:
Ilmoittaudu mukaan
Kumppanuusohjelma

Toiminta tutuksi -tietoisku 16.12.: Sisäministeriön poliisiosasto ja viharikosten torjunta

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet