Toiminta tutuksi -tietoisku

Perjantai 16.12.2022 klo 9.00 – 10.00

työ- ja elinkeinoministeriö

Kotoutumisen kumppanuusohjelman Toiminta tutuksi -tietoiskussa perjantaina 16.12.2022 esittelyssä sisäministeriön poliisiosasto ja viharikosten torjunta.

Aika: 16.12.2022 klo 9-10

Paikka: verkossa (Teams)

Toiminta tutuksi -sarjan tarkoituksena esitellä eri toimijoiden työtä kumppanuusohjelmassa mukana oleville tahoille. Lyhyissä tietoiskuissa toimijat kertovat minkälaista toimintaa tai palveluja niillä on erityisesti kotoutumistoimijoille, maahanmuuttaneille ja vieraskielisille. Tilaisuuksissa toimijat esittelevät myös, miten niiden prosessit toimivat ja kenelle palvelut on tarkoitettu. Tietoiskut järjestetään etänä Teams-yhteydellä.

Tietoiskuja järjestetään vuoden 2022 lopun ajan perjantaisin.  Tilaisuuksissa on 30–40 minuutin esittely ja aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Tämä on vuoden 2022 viimeinen tapahtumakerta. Tietoiskuja jatketaan alkuvuonna 2023. 

Ilmoittaudu tietoiskuihin Webropol-lomakkeella viimeistään tilaisuutta edeltävänä päivänä klo 12 mennessä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ennen tapahtumaa. 

Liity mukaan tästä linkistä.

Lisätietoja:
Ilmoittaudu mukaan
Kumppanuusohjelma

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet