Toiminta tutuksi -tietoisku

Perjantai 3.3.2023 klo 9.00 – 10.00

työ- ja elinkeinoministeriö

Kumppanuusohjelman Toiminta tutuksi -tietoiskussa on 3.3. esittelyssä Siirtolaisuusinstituutin työ.

Aika: 3.3.2023 klo 9–10

Paikka: verkossa (Teams)

Siirtolaisuusinstituutin työtä ja tutkimusta esittelevät vastaava tutkija, tutkimusjohtaja Marja Tiilikainen ja erikoistutkija Sari Vanhanen

Toiminta tutuksi -sarjan tarkoituksena esitellä eri toimijoiden työtä kumppanuusohjelmassa mukana oleville tahoille. Lyhyissä tietoiskuissa toimijat kertovat minkälaista toimintaa tai palveluja niillä on erityisesti kotoutumistoimijoille, maahanmuuttaneille ja vieraskielisille. Tilaisuuksissa toimijat esittelevät myös, miten niiden prosessit toimivat ja kenelle palvelut on tarkoitettu. Tietoiskut järjestetään etänä Teams-yhteydellä.

Tietoiskuja järjestetään perjantaisin klo 9-10. Tilaisuuksissa on 30–40 minuutin esittely ja aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Myös muut tapahtumakerrat löydät kotoutuminen.fi:n tapahtumakalenterista!

Ilmoittaudu tietoiskuihin Webropol-lomakkeella viimeistään tilaisuutta edeltävänä päivänä klo 12 mennessä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ennen tapahtumaa. Osallistumislinkki julkaistaan ennen tapahtumaa myös tässä tapahtumakuvauksessa.

Liity Toiminta tutuksi -tietoiskuun tästä linkistä

Lisätietoa:
Ilmoittaudu Toiminta tutuksi -tietoiskuihin
Seuraava Toiminta tutuksi -tietoisku

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, yritykset, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet