Pakolaisesta kuntalaiseksi -verkostopäivä

Keskiviikko 19.4.2023 klo 9.00 – 15.00

työ- ja elinkeinoministeriö

Työ- ja elinkeinoministeriön Kuntiin ohjaamisen toimintaohjelma kutsuu pakolaisten vastaanoton ja kotoutumisen parissa työskentelevät toimijat yhteiseen verkostopäivään 19.4.2023. Päivän teemana on pakolaisten vastaanoton ja pakolaisten alkuvaiheen kotoutumispalveluiden suunnittelu ja kehittäminen.

Aika: 19.4. klo 9–15

Paikka: Helsinki (GLO Hotel Art, Lönnrotinkatu 29) ja verkossa (verkkolähetys)

Tilaisuus järjestetään GLO Hotel Artissa Helsingissä. Aamupäivän ohjelmaa (klo 9.00–11.30) voi seurata myös verkkolähetyksen välityksellä. Tilaisuudessa kuullaan erilaisia innostavia puheenvuoroja ja annetaan käytännönläheistä tietoa ja työkaluja pakolaisten vastaanoton ja kotoutumisen edistämisen strategiatyön tueksi. Tarkempi ohjelma julkaistaan maaliskuun aikana. 

Ilmoittaudu lähitilaisuuteen Helsinkiin 4.4.2023 mennessä. Lähitilaisuuteen on rajoitettu osallistujamäärä ja ilmoittautuminen on sitova. Aamupäivän verkkolähetyksen seuraajaksi voit ilmoittautua 14.4.2023 asti.

Ilmoittaudu Pakolaisesta kuntalaiseksi -verkostopäivään webropol-lomakkeella

Työ- ja elinkeinoministeriön Kuntiin ohjaamisen toimintaohjelma ylläpitää Pakolaisesta kuntalaiseksi verkostoa osana kotoutumisen kumppanuusohjelmaa. Lisätietoa saat sähköpostitse osoitteesta kuntiinohjaaminen.tem(at)gov.fi.

Lisätietoja:
Pakolaisesta kuntalaiseksi -verkostopäivän kutsu ja ohjelma
Kuntiin ohjaamisen toimintaohjelma

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet