Toiminta tutuksi -tietoisku

Perjantai 21.4.2023 klo 9.00 – 10.00

työ- ja elinkeinoministeriö

Kumppanuusohjelman Toiminta tutuksi -tietoiskussa on 21.4. esittelyssä EURES.

Aika: 21.4.2023 klo 9-10

Paikka: verkossa (Teams)

21.4. Toiminta tutuksi -tietoiskussa on esittelyssä EURES eli työllisyyspalvelujen eurooppalainen yhteistyöverkosto. Aikaisemmin ilmoitimme, että esittelyssä on UNHCR, mutta tämä esittely on valitettavasti siirtynyt. Pahoittelemme muutosta. 

Toiminta tutuksi -sarjan tarkoituksena esitellä eri toimijoiden työtä kumppanuusohjelmassa mukana oleville tahoille. Lyhyissä tietoiskuissa toimijat kertovat minkälaista toimintaa tai palveluja niillä on erityisesti kotoutumistoimijoille, maahanmuuttaneille ja vieraskielisille. Tilaisuuksissa toimijat esittelevät myös, miten niiden prosessit toimivat ja kenelle palvelut on tarkoitettu. Tietoiskut järjestetään etänä Teams-yhteydellä.

Tietoiskuja järjestetään perjantaisin klo 9-10. Tilaisuuksissa on 30–40 minuutin esittely ja aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Myös muut tapahtumakerrat löydät kotoutuminen.fi:n tapahtumakalenterista!

Ilmoittaudu tietoiskuihin Webropol-lomakkeella viimeistään tilaisuutta edeltävänä päivänä klo 12 mennessä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ennen tapahtumaa. Osallistumislinkki julkaistaan ennen tapahtumaa myös tässä tapahtumakuvauksessa.

Liity Toiminta tutuksi -tietoiskuun tästä linkistä.

Lisätietoa:
Ilmoittaudu Toiminta tutuksi -tietoiskuihin

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet