Toiminta tutuksi -tietoisku

Perjantai 2.6.2023 klo 9.00 –  10.00

työ- ja elinkeinoministeriö

Kumppanuusohjelman Toiminta tutuksi -tietoiskussa on 2.6. esittelyssä KEHA-keskus, eli Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja elinkeinotoimistojen kehittämis- ja hallintokeskus.

Aika: 2.6.2023

Paikka: verkossa (Teams)

Toiminta tutuksi -tietoiskussa on 2.6.2023 esittelyssä KEHA-keskus. KEHA-keskuksen työstä kertoo Anne Laitinen-Saunio

Toiminta tutuksi -sarjan tarkoituksena esitellä eri toimijoiden työtä kumppanuusohjelmassa mukana oleville tahoille. Lyhyissä tietoiskuissa toimijat kertovat minkälaista toimintaa tai palveluja niillä on erityisesti kotoutumistoimijoille, maahanmuuttaneille ja vieraskielisille. Tilaisuuksissa toimijat esittelevät myös, miten niiden prosessit toimivat ja kenelle palvelut on tarkoitettu. Tietoiskut järjestetään etänä Teams-yhteydellä.

Tietoiskuja järjestetään perjantaisin klo 9-10. Tilaisuuksissa on 30–40 minuutin esittely ja aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Myös muut tapahtumakerrat löydät kotoutuminen.fi:n tapahtumakalenterista!

Ilmoittaudu tietoiskuihin Webropol-lomakkeella viimeistään tilaisuutta edeltävänä päivänä klo 12 mennessä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ennen tapahtumaa. Osallistumislinkki julkaistaan ennen tapahtumaa myös tässä tapahtumakuvauksessa.

Liity Toiminta tutuksi -tietoiskuun tästä linkistä.

Lisätietoa:
Ilmoittaudu Toiminta tutuksi -tietoiskuihin

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet