Kumppanuusohjelman verkostopäivä

Keskiviikko 7.6.2023 klo 10.00 – 15.00

työ- ja elinkeinoministeriö

Kumppanuusohjelman kevään 2023 viimeinen verkostopäivä järjestetään lähitilaisuutena Helsingissä 7.6.2023. Verkostopäivän aikana käsitellään kumppanuusohjelman yhteistyötä Talent Boost -ohjelman kanssa sekä osallisuuden edistämistä.

Aika: 7.6.2023 klo 10-15

Paikka: Helsingissä, Aleksanterinkatu 7 (Pankkisali 124) ja verkossa (Teams)

Kumppanuusohjelman kevään 2023 viimeinen valtakunnallinen verkostopäivä järjestetään hybriditilaisuutena. Olet tervetullut osallistumaan verkostopäivään Helsingissä (Aleksanterinkatu 7) tai etänä Teams-yhteydellä.

Tapahtuman tavoitteena on luoda siltoja Talent Boost-ohjelman ja kumppanuusohjelman verkostojen ja toimijoiden välille ja pohtia, miten työ- ja koulutusperäisen maahanmuuton parissa työskentelevät voisivat toimia paremmin yhteistyössä muiden kotoutumista tukevien toimijoiden kanssa. Päivän aikana puhutaan myös osallisuudesta, luottamuksesta ja yhteiskunnan vastaanottavuudesta ja pohditaan kumppanuusohjelman kehittämistä. 

Tarjoamme lähitilaisuuden osallistujille päivän aikana aamu- ja iltapäiväkahvit. Lounas on omakustanteinen. 

Ilmoittaudu verkostopäivään 2.6.2023 mennessä webropol-lomakkeella. Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoja ja osallistumisohjeita sähköpostilla ennen tapahtumaa.

Kumppanuusohjelman valtakunnalliset verkostopäivät ovat avoimia kaikille kumppanuusohjelmaan liittyneille toimijoille ja tilaisuuksien teemoista kiinnostuneille. 

Ohjelma

  • 10.00–10.15 Tervetuloa – kumppanuusohjelman ajankohtaiset
  • 10.15–12.20 Talent Boost -ohjelman esittely, käytännön esimerkkejä ja yhteistyömahdollisuuksia: Erityisasiantuntija Satu Salonen, TEM & Tuula Hämäläinen, LAB-ammattikorkeakoulu
  • 12.20–13.20 Lounastauko
  • 13.20–14.50 Tavataan puolimatkassa: maahanmuuttaneiden osallisuus ja kaksisuuntainen kotoutuminen: Erityisasiantuntija Tuuli Anna Renvik, TEM
  • 14.50–15.00 Loppusanat – mitä jäi käteen?

Lisätietoja:
Ilmoittaudu verkostopäivään webropol-lomakkeella
Lue lisää Kumppanuusohjelmasta
Lue lisää Talent Boost -ohjelmasta

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet