Toiminta tutuksi -tietoisku

Perjantai 8.9.2023 klo 9.00 –  10.00

työ- ja elinkeinoministeriö

Kumppanuusohjelman Toiminta tutuksi -tietoiskut jatkuvat syksyn 2023 ajan perjantaisin klo 9-10. Perjantaina 8.9. esittelyssä ovat korkeakoulujen SIMHE-palvelut.

Aika: 8.9.2023 klo 9-10

Paikka: verkossa (Teams)

SIMHE-palveluita (Supporting Immigrants in Higher Education in Finland) esittelee Jaana Vaittinen Metropolia Ammattikorkeakoulusta. 

Kumppanuusohjelman Toiminta tutuksi -sarjan tarkoituksena esitellä eri toimijoiden työtä kotoutumisen edistämisen, pakolaisten vastaanoton ja yhteiskunnan vastaanottavuuden parissa. Lyhyissä tietoiskuissa toimijat kertovat esimerkiksi, millaista toimintaa tai palveluja niillä on erityisesti kotoutumistoimijoille, maahanmuuttaneille tai vieraskielisille, miten niiden prosessit toimivat ja miten toiminnassa voi olla mukana.

Tietoiskuja järjestetään etänä Teams-yhteydellä perjantaisin klo 9-10 koko syyskauden ajan 15.12.2023 asti. Osallistumislinkki on sama jokaisella syksyn tapahtumakerralla. Tilaisuuksissa on 30–40 minuutin esittely ja aikaa kysymyksille ja keskustelulle. 

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ennen tapahtumaa. Tietoiskuihin voi osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista. Osallistumislinkki julkaistaan ennen tapahtumaa tässä tapahtumakuvauksessa.

Liity tietoiskuun tästä linkistä. 

Lisätietoja:
Ilmoittaudu tietoiskuihin

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet