Hoppa till innehåll

Anmäl din organisation till partnerskapsprogrammet för integrationsfrämjande

Vår organisation/vårt projekt ansluter sig till partnerskapsprogrammet för integrationsfrämjande och godkänner att vårt namn publiceras på en karta som samlar aktörerna inom partnerskapsprogrammet. Samtidigt godkänner vi dataskyddsbeskrivningen för partnerskapsprogramregistret.

  • När du anmäler din organisation till partnerskapsprogrammet, anteckna på blanketten gatuadress, alltså inte PB eller postadress, utan den adress där verksamhetsstället är beläget.
  • Ange efter adressen om adressen samtidigt är en privatpersons adress så publicerar vi inte informationen på kartan.
  • Uppmärksamma också punkterna målgrupp och tema.

Informationen i formuläret uppdateras minst sex gånger i året på kartan för partnerskapsprogrammet. Innan du fyller i den, kontrollera om din organisation redan är med. Formuläret är reserverat för anmälan av organisation. Beställningen av partnerskapsprogrammets nyhetsbrev öppnas senare för enskilda individer, så formuläret behöver inte fyllas i endast för att få tillgång till nyhetsbrevet.

Om det finns felaktigheter i kartan och i informationen i tabellen under den, ta kontakt via e-post till adressen [email protected].  Använd inte blanketten på nytt. 

Dataskyddsbeskrivning i partnerskapsprogrammet för integrationsfrämjande

Dataskyddsbeskrivning: Deltagande i partnerskapsprogrammet för integrationsfrämjande

Produktionen av nyhetsbrevet inleds 2021. Läs mer om Dataskydd och behandling av personuppgifter vid prenumeration på arbets- och näringsministeriets nyhetsbrev.

Vi anmäler oss till partnerskapsprogrammet för integrationsfrämjande

(Obligatorisk uppgift har markerats med *). Välj det alternativ i frågorna 6 och 7 som bäst beskriver er verksamhet.

Jag prenumererar på nyhetsbrevet för partnerskapsprogrammet och accepterar dataskyddsbeskrivningen för partnerskapsprogram för nyhetsbrevet.