Hoppa till innehåll

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Kompetenscentret för integration ger ut ett nyhetsbrev som sammanställer de viktigaste nyheterna, evenemangen och annan nyttig information om integration och flyktingmottagning. Nyhetsbrevet utkommer cirka en gång i månaden.

Även partnerskapsprogrammet för integrationsfrämjande ger ut ett nyhetsbrev som du kan prenumerera på. Partnerskapsprogrammets nyhetsbrev rapporterar om programnyheter och händelser och erbjuder programaktörerna och andra som är intresserade av partnerprogrammets verksamhet praktiska råd och information. Nyhetsbreven utkommer cirka 1–3 gånger i månaden.

Nyhetsbreven har också innehåll på svenska och ibland på engelska.

Du kan beställa nyhetsbrevet eller nyhetsbreven till din e-post (breven skickas i html-format). Dina kontaktuppgifter används endast för distribution av nyhetsbrev i enlighet med arbets- och näringsministeriets dataskyddsbeskrivning för behandling av personuppgifter. Uppgifterna lämnas inte ut till andra. Du kan när som helst avbeställa nyhetsbrevet via en länk i brevet. 

Beställ nyhetsbrevet från kompetenscentret för integration

Beställ nyhetsbrevet genom att fylla i din e-postadress i blanketten nedan.

Beställ nyhetsbrevet från partnerskapsprogrammet för integrationsfrämjande

Beställ partnerprogrammets nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress och annan information i blanketten nedan. Beställ också nyhetsbrev och evenemang i ditt område.