Hyppää sisältöön

Medialle

Kotoutumisen osaamiskeskus toimii työ- ja elinkeinoministeriössä osana työvoiman maahanmuutto- ja kotouttamisyksikköä. Kotoutumisen osaamiskeskuksen toiminta on käynnistynyt vuonna 2014. Osaamiskeskuksen tavoitteena on tukea maahanmuuttaneiden kotoutumista edistävää työtä paikallisesti, alueellisesti sekä valtakunnallisesti.

Autamme mielellämme kotoutumista ja pakolaisten vastaanottoa koskevissa kysymyksissä. Työ- ja elinkeinoministeriön työvoiman maahanmuutto- ja kotouttamisyksikön ja kotoutumisen osaamiskeskuksen mediaviestinnästä (tiedotteet) vastaa ministeriön viestintäyksikkö.

Toimittajana voit kuitenkin olla suoraan yhteydessä myös kotoutumisen osaamiskeskuksen viestinnän erityisasiantuntijaan erityisesti, jos asia koskee osaamiskeskusta ja sen toimintoja, kuten kotoutuminen.fi-verkkopalvelua, tietokantoja, julkaisuja tai muuta seurantaan liittyvää ja kumppanuusohjelmaa.

Yhteystiedot

Erityisasiantuntija Helena Torkko
puh. +358 2950 47695
[email protected]

Kotoutumisen osaamiskeskuksen asiantuntijat

Seuraa uutisia ja sosiaalista mediaa

Seuraa kotoutuminen.fi:n uutisia ja kotoutumisen osaamiskeskusta Twitterissä. Blogistamme saat ajankohtaista tietoa hankkeiden toiminnasta ja hyvistä käytännöistä sekä monipuolista tietoa kotoutumisen ja pakolaisten vastaanoton edistämisestä eri näkökulmista.

Tilaa lisäksi uutiskirjeemme.

Lisäksi voit ottaa seurantaan kotoutumisen kumppanuusohjelman Twitter- ja Instagram-tilit.

Logot

Kotoutumisen osaamiskeskuksen kotoutuminen.fi/integration.fi-logon käyttö on luvanvaraista. Yleensä logoa käytetään yhdessä työ- ja elinkeinoministeriön logon kanssa. Ota yhteyttä [email protected], jos tarvitset logon ja/tai graafiset ohjeet käyttöösi.
 

Tärpit medialle

Kotoutumisen edistäminen TEM:ssä Sivulla voit jatkossa tutustua tarkemmin työ- ja elinkeinoministeriön ja hallituksen kotoutumisen edistämisen, pakolaisten vastaanoton ja työperäisen maahanmuuton ajankohtaisiin toimenpiteisiin.
Kotoutumisen indikaattorit -tietokanta Kotoutumisen indikaattorit -tietokannan avulla voidaan seurata kotoutumisen tilaa ja sen kehittymistä Suomessa.
Kototietokanta Kototietokanta on avoin, rekisteripohjainen tilastotietokanta, joka tarjoaa kattavasti maahanmuuttajaväestöstä Suomessa.
Kotoutumisen kokonaiskatsaus Työ- ja elinkeinoministeriön kotoutumisen osaamiskeskus julkaiseen Kotoutumisen kokonaiskatsauksen neljän vuoden välein osana kotoutumisen seurantajärjestelmää.
Työllisyyskatsaus Työllisyyskatsauksessa tarkastellaan työttömien työnhakijoiden määrän muutosta ja palveluihin osallistumista.
Policy Brief Policy Brief on artikkelisarja, joka esittelee kotoutumiseen liittyviä ja tutkimus- ja selvitystietoon perustuvia näkökulmia ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin kysymyksiin.