Hoppa till innehåll

Aktuellt

Nyheter

Partnerskapsplattform – samarbetsyta för aktörer inom integration och flyktingmottagning öppnas idag!
2.12.2021 | Nyhet
Partnerskapsplattformen är en interaktiv, digital och gemensam samarbetsyta för aktörer, sakkunniga, intressentgrupper och nätverk inom integration, invandring och flyktingmottagning. Plattformen öppnas för användarna torsdagen den 2 december 2021 som betaversion. Registrera dig på plattformen och kom med i gemenskapen på Partnerskapsplattformen!
Ansök om organisationsstöd från arbets- och näringsministeriet senast 20.12.2021
29.11.2021 | Nyhet
Arbets- och näringsministeriet delar ut organisationsfinansiering för 2022 i form av specialunderstöd. Syftet med finansieringen är att främja det arbete som tredje sektorn utför för att främja integrationen. I ansökningsomgången 2022 söker man efter projekt som syftar till att stödja integrationen av invandrare med familj. Ansökningsomgången pågår under tiden 29.11–20.12.2021.
Vi tar i bruk en enkät om kakor på integration.fi
11.11.2021 | Nyhet
I nättjänsten integration.fi används kakor (cookies) och insticksprogram (plug-ins) som förbättrar användarupplevelsen. Vissa av dem är nödvändiga för tjänstens funktion och aktiveras automatiskt. Vi tar i bruk enkäten om kakor veckan 46. Om du har godkänt användningen av kakor, samlar tjänstens webbanalys in allmänna statistiska uppgifter om hur du använder tjänsten. Uppgifterna används för utveckling av nättjänsten och för kvalitetskontroll. 

Bloggen integration.fi ger perspektiv på integrationen

Kompetenscentret för integration publicerar blogginlägg av olika aktörer på integrationsfältet på integration.fi. Av resursskäl är bloggen enbart finskspråkig.

Gå till bloggen

Evenemang och utbildning

Kompetenscentret för integration ordnar utbildning, seminarier, webbinarier och andra evenemang och deltar i olika utbildningar och evenemang. Evenemangskalendern publiceras endast på de finskspråkiga sidorna. Svenskspråkiga evenemang finns i kalendern på svenska.

Gå till evenemangskalendern