Hyppää sisältöön

InfoFinland tukee monikielistä viestintää ja asiakaspalvelua

InfoFinland on monikielinen verkkosivusto, joka kokoaa yhteen tärkeää tietoa Suomeen muuttoa suunnittelevalle tai täällä jo asuvalle. Sivusto palvelee myös viranomaisia monikielisessä tiedotuksessa.

Näin käytät InfoFinlandia asiakaspalvelun ja viestinnän tukena

InfoFinland-verkkopalvelusta käyttäjä löytää luotettavaa, omakielistä tietoa Suomeen muutosta, työstä, opiskelusta, asumisesta, koulutuksesta, terveydestä, perheestä ja vapaa-ajasta.

Sivustolta on runsaasti ulkoisia linkkejä viranomaisten ja järjestöjen sivuille.

InfoFinlandissa on myös tietoa usean kunnan palveluista.

Palvelun kielet ovat suomi, ruotsi, englanti, venäjä, viro, ukraina, ranska,  espanja, turkki, kiina, persia ja arabia. Nämä kieliversiot ovat keskenään identtisiä.

Kieliversiosivun ylälaidassa on aina sivun nimi myös suomeksi. Tämä helpottaa esimerkiksi palveluneuvojaa työssään: käyttäjä voi näyttää sivuilta tietoa asiakkaalle hänen omalla kielellään, vaikka yhteistä kieltä ei ole käytössä.

InfoFinlandia ylläpitää Helsingin kaupunki

InfoFinlandin jäsenkunnat ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Turku, Tampere, Kokkola, Oulu, Raahe, Siikajoki, Pyhäjoki, Iisalmi ja Kajaani.

InfoFinland-verkkopalvelua ylläpitää Helsingin kaupunki. Mukana rahoittajina ovat työ- ja elinkeinoministeriö, sosiaali- ja terveysministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö, ympäristöministeriö, Kela, Verohallinto ja jäsenkunnat.

Lisätietoja:
InfoFinland.fi-verkkopalvelu