Hyppää sisältöön

Tilaa uutiskirjeemme

Kotoutumisen osaamiskeskus julkaisee uutiskirjettä, johon kootaan tärkeimmät uutiset, tapahtumat ja muuta hyödyllistä kotouttamiseen ja pakolaisten vastaanottoon liittyvää tietoa. Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa.

Voit myös liittyä kotoutumisen kumppanuusohjelman uutiskirjeen tilaajaksi. Kumppanuusohjelman uutiskirjeessä jaetaan kumppanuusohjelman uutisia ja tapahtumia sekä käytännön vinkkejä ja tietoa kumppanuusohjelman toimijoille tai muuten kumppanuusohjelman toiminnasta kiinnostuneille. Uutiskirjeitä tulee noin 1–3 kertaa kuukaudessa.

Tilaa uutiskirjeet alla olevien linkkien kautta:

Voit tilata uutiskirjeen tai uutiskirjeet sähköpostiisi (uutiskirje toimitetaan html-muodossa). Yhteystietojasi käytetään ainoastaan uutiskirjeen toimittamiseen työ- ja elinkeinoministeriön henkilötietojen käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti. Kumppanuusohjelman uutiskirjeessä noudatetaan kumppanuusohjelman uutiskirjeiden tietosuojaselostetta. Tietoja ei luovuteta eteenpäin. Halutessasi voit milloin tahansa poistua uutiskirjeen tilaajalistalta uutiskirjeessä olevan linkin kautta.