Hyppää sisältöön

Tilaa uutiskirjeemme

Kotoutumisen osaamiskeskus julkaisee uutiskirjettä, johon kootaan tärkeimmät uutiset, tapahtumat ja muuta hyödyllistä kotouttamiseen ja pakolaisten vastaanottoon liittyvää tietoa. Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa.

Voit myös liittyä kotoutumisen kumppanuusohjelman uutiskirjeen tilaajaksi. Kumppanuusohjelman uutiskirjeessä jaetaan kumppanuusohjelman uutisia ja tapahtumia sekä käytännön vinkkejä ja tietoa kumppanuusohjelman toimijoille tai muuten kumppanuusohjelman toiminnasta kiinnostuneille. Uutiskirjeitä tulee noin 1–3 kertaa kuukaudessa.

Voit tilata uutiskirjeen tai uutiskirjeet sähköpostiisi (uutiskirje toimitetaan html-muodossa). Yhteystietojasi käytetään ainoastaan uutiskirjeen toimittamiseen työ- ja elinkeinoministeriön henkilötietojen käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti. Tietoja ei luovuteta eteenpäin. Halutessasi voit milloin tahansa poistua uutiskirjeen tilaajalistalta uutiskirjeessä olevan linkin kautta. 

Tilaa kotoutumisen osaamiskeskuksen uutiskirje

Tilaa osaamiskeskuksen uutiskirje täyttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen.

Tilaa kotoutumisen kumppanuusohjelman uutiskirje

Tilaa kumppanuusohjelman valtakunnallinen uutiskirje täyttämällä sähköpostiosoitteesi ja muut tiedot alla olevaan lomakkeeseen. Tilaa myös oman alueesi kumppanuusohjelman uutiskirjeet ja tapahtumat.