Hyppää sisältöön

Tapahtumat ja koulutukset

Kotoutumisen osaamiskeskus järjestää koulutuksia, seminaareja, webinaareja ja muita tapahtumia sekä osallistuu erilaisiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Tapahtumat ja koulutukset -sivuilla julkaistaan lisätietoja osaamiskeskuksen koulutuksista ja tapahtumista sekä tietoa yhteistyökumppanien ja sidosryhmien tapahtumista.

Kotoutumisen osaamiskeskuksen ja yhteistyökumppaneiden järjestämistä tilaisuuksista voidaan jakaa materiaaleja ja tallenteita esiintyjien luvalla. Tilaisuuksien tallenteet tai koosteet julkaisemme osaamiskeskuksen YouTube-kanavalla, jos ne täyttävät saavutettavuusvaatimukset.

Esitysmateriaaleja julkaisemme osaamiskeskuksen SlideShare-tilillä. 

Kotoutumisen osaamiskeskus YouTubessa

Kotoutumisen osaamiskeskus SlideSharessa

Tarjoa tapahtumaa julkaistavaksi sivuilla

Voit tarjota kotoutumiseen tai pakolaisten vastaanottoon liittyvää tapahtumaa tai koulutusta julkaistavaksi kotoutuminen.fi:n tapahtumasivuilla. Lähetä vinkki tapahtumasta osoitteeseen: [email protected]

Tapahtumat ja koronavirus

Tarkista koronavirustilanteessa, järjestetäänkö tapahtuma verkossa, onko tapahtuma siirretty verkkoon vai onko tapahtuma peruttu kokonaan. Jos järjestät tapahtuman, seuraa alueesi suosituksia tapahtumajärjestelyissä. Voit tarkistaa tapahtumajärjestämiseen liittyvät koronasuositukset aluehallintoviraston verkkosivuilta.

Opetushallitus (OPH) järjestää Supporting Immigrants in Higher Education in Finland (SIMHE)-palveluita käsittelevän webinaarin 19.8.2022 kello 10.00-12.00. Tapahtuma järjestetään verkossa ja se tarjoaa tietoa maahanmuuttaneille tarjotusta tuesta sekä valmentavasta koulutuksesta korkeakouluissa.

Pakolaisapu järjestää 29.8. uusintana webinaarin, jonka aiheena on Ukrainasta paenneiden tilanne ja palvelut Suomessa.

Tervetuloa kotoutumisen kumppanuusohjelman valtakunnalliseen verkostotapaamiseen 30.8.2022. Syksyn ensimmäisen verkostopäivän aiheena on Talent Boost -ohjelma.

Järjestäjä: TEM

 

PALOMA-osaamiskeskus järjestää syyskuussa kaksipäiväisen, pakolaistaustaisten ihmisten mielenterveyden edistämiseen keskittyvän tapahtuman.