Hyppää sisältöön

Tietosuoja

Kotoutumisen osaamiskeskus ja työ- ja elinkeinoministeriö ovat sitoutuneet suojaamaan sivustolla kävijöiden yksityisyyttä ja henkilötietoja tietosuojalain ja Euroopan tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Lue lisää työ- ja elinkeinoministeriön tietosuojakäytänteistä  

Palvelun käyttäjällä on oikeus saada tieto siitä, mitä tietoja tallennamme ja kuka käsittelee tietoja. Sivustojen käytöstä kerätään ainoastaan yleisiä tilastotietoja, joita käytetään verkkopalvelujen kehittämiseen. Niiden perusteella ei voida yksilöidä käyttäjiä. Kerättäviä tietoja ovat

  • ladatut sivut
  • ajankohta
  • IP-osoite
  • verkkoselain ja käyttöjärjestelmä.

Tietosuoja tapahtumissa

Kotoutumisen osaamiskeskuksen tapahtumissa noudatetaan työ- ja elinkeinoministeriön tietosuojaperiaatteita. Osallistujista kerätään tietoja, jotka ovat tapahtuman järjestämisen ja tapahtuman tiedottamisen kannalta olennaisia.

Lue lisää työ- ja elinkeinoministeriön tietosuojakäytänteistä tapahtumissa  

Tietosuoja uutiskirjeessä

Kotoutumisen osaamiskeskuksen uutiskirjeessä noudatetaan työ- ja elinkeinoministeriön tietosuojaperiaatteita. Tilaajan sähköpostiosoite tallennetaan uutiskirjeen tilauspalvelun jakelulistaan tilaajan suostumuksen perusteella. Tiedot luovutetaan ainoastaan uutiskirjejärjestelmän palvelutoimittajalle, joka ei saa luovuttaa tietoja eteenpäin tai käyttää niitä muuhun tarkoitukseen. Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle tai kansainvälisille järjestöille.

Lue lisää työ- ja elinkeinoministeriön tietosuojakäytänteistä uutiskirjeessä 

Kumppanuusohjelmaan osallistumisen tietosuoja

Organisaatiot voivat liittyä mukaan kotoutumisen kumppanuusohjelman toimijaksi kotoutuminen.fi:ssä julkaistulla lomakkeella. Organisaation nimi, yhteyshenkilön nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan. Yhteyshenkilön sähköposti tallennetaan lisäksi kumppanuusohjelman uutiskirjeen jakelulistaan tilaajan suostumuksen perusteella.

Tietoja käytetään ainoastaan kumppanuusohjelman viestintään ja kumppanuuksien edistämiseen. Tiedot luovutetaan ainoastaan uutiskirjejärjestelmän palvelutoimittajalle, joka ei saa luovuttaa tietoja eteenpäin tai käyttää niitä muuhun tarkoitukseen. Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle tai kansainvälisille järjestöille.

Lue lisää kumppanuusohjelmailmoittautumisen tietosuojasta
Lue lisää kumppanuusohjelman uutiskirjeen tietosuojasta