Hyppää sisältöön

Tutustu kumppanuusohjelman toimijoihin ja löydä kumppani

Kumppanuusohjelmassa rakennetaan kotoutumisen ja yhteiskunnan vastaanottavuuden parissa työskentelevien toimijoiden avoin valtakunnallinen verkosto. Ilmoittamalla organisaatiosi mukaan kumppanuusohjelmaan saatte tiedon ohjelman ja sen kumppaneiden ajankohtaisista tapahtumista, yhteistyömahdollisuuksista ja työtä tukevista materiaaleista. Kumppanuusohjelman valtakunnallista toimintaa koordinoi työ- ja elinkeinoministeriön kotouttamisen osaamiskeskus.

Ilmoita organisaatiosi mukaan kumppanuusohjelmaan

Kotoutumisen kumppanuusohjelma Suomen kartalla

Jos taulukossa on kahdesti saman organisaation tiedot, on kyse siitä, että organisaatio toimii useassa osoitteessa tai on ilmoittanut lomakkeella useita eri osoitteita. Eri sijainnit löydät kartalta.

Kartta ja taulukko päivitetään kerran kuussa eli lomakkeen tiedot eivät siirry karttaan automaattisesti. Jos ilmoittamissasi tiedoissa on virheitä, ota yhteys sähköpostitse [email protected]

Voit etsiä kumppania kohderyhmän ja teeman mukaan alla olevasta taulukosta 

  • Kohderyhmät ovat naiset, miehet, lapset ja nuoret, ikääntyneet / eläkeläiset, pakolaiset ja muut humanitäärisistä syistä tulleet, vammaiset, muut maahanmuuttaneet.
  • Teemat ovat kulttuuri, ympäristön ja luonnon hyvinvointi, kotoutuminen, sukupuolten tasa-arvo, rasismin vastainen työ ja yhdenvertaisuus, syrjäytymisen ehkäisy, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen / terveydenhuolto / kuntoutus, osallisuuden edistäminen, osaamisen kehittäminen, harrastukset / liikunta, asuminen / asuinympäristöt, työllistymisen edistäminen, uskonnollinen toiminta.