Ansökan till fotoutställningen av evenemanget Integration 2024 har öppnats

Utgivningsdatum 3.4.2024 9.56
Nyhet

Till evenemanget Integration 2024 söks en fotoutställning som handlar om integration eller mottagande av flyktingar eller ett tema med nära anknytning till dessa ämnen genom en öppen utlysning. Ansökan om fotoutställning är öppen från 3 till 21 april 2024.

Evenemanget Integration 2024 äger rum den 14–15 november 2024 i Åbo, i Logomo.

Ansök senast 21 april

Hur man ansöker:

  • Ange all möjlig information om fotoutställningen i fotoutställningsansökan.
  • Lämna endast en fotoutställning/formulär.
  • Berätta exakt hur många bilder som finns i utställningen och vilka mått de har.
  • Berätta exakt var och när utställningen har visats tidigare.
  • Fyll i formuläret senast den 21 april 2024.

Gör en ansökan även om du redan har föreslagit en fotoutställning som programinnehåll på tidigare ansökningsformulär.

Observera att arrangören av fotoutställningen sköter transporten och upphängningen av bilderna samt logi- och resekostnader relaterade till utställningens anordnande. Övriga eventuella kostnader kommer att förhandlas med vald utställningsarrangör. Dessutom hoppas man att arrangören av utställningen är på plats för att berätta om utställningen.

Arrangörerna av evenemanget Integration 2024 tar beslut om fotoutställningen senast i början av maj 2024. Arrangören förbehåller sig rätten att inte välja någon utställning för evenemanget. Alla sökande kommer att meddelas om urvalet.

Fyll i ansökningsformuläret för fotoutställning på Webropol

Ansökan om standtorget öppnar i slutet av april

Standtorget kommer att öppna sin ansökan senare i april, så använd inte det här formuläret för att ansöka om en plats till standtorget. Ansökan om monterplats kommer att annonseras på evenemangets hemsida integration2024.fi.

Eventet Integration 2024 arrangeras av NTM-centralen i Egentliga Finland i samarbete med arbets- och näringsministeriet. Evenemanget finansieras även av Åbo stad, Egentliga Finlands välfärdsområde och Bildningsalliansen rf. Evenemanget är en del av programmet för integrationspartnerskap. Evenemanget är medfinansierat av Europeiska unionen.

Mer information om evenemanget: [email protected]

Tillbaka till nyheter