Hyppää sisältöön
Vuoden 2022 Integration-tapahtuman yleisöä.

Integration 2024 nostaa esiin kotoutumisen ja pakolaisten vastaanoton ajankohtaiset aiheet. Kotoutumisen edistämiseksi tehdään valtavasti tärkeää työtä eri alueilla ja organisaatioissa. Valtakunnallinen Integration 2024 on erinomainen tilaisuus jakaa tietoa ja toimintamalleja sekä kohdata kollegoita ja muodostaa uusia kumppanuuksia. Vuoden 2024 Integration-tapahtumassa näkyvät erityisesti tulevat toimintaympäristön muutokset.

Integration-tapahtuman juontaja lavalla.

Miksi järjestämme Integration 2024 -tapahtuman? 

Integration 2024 jatkaa Integration-tapahtumien työtä ja edistää kumppanuuksien vahvistamista viranomaisten, kolmannen sektorin ja yritysmaailman välillä. Integration 2024 -tapahtuman ohjelman julkistamme syksyllä 2024.

Integration 2024 -tapahtumassa: 

  • kuulet, miten kotoutumista edistetään Suomessa ja maailmalla juuri nyt, 
  • verkostoidut ja löydät kumppaneita, 
  • saat vinkkejä ja tukea oman osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin työssä, 
  • näet eri kotoutumistoimijoiden esittelyitä näyttelytilassa. 

Integration 2024 -tapahtuma järjestetään Euroopan unionin osarahoittamassa hankkeessa.

Lue lisää Integration 2024 -hankkeesta

Kenelle Integration 2024 on tarkoitettu? 

Integration 2024 on suunnattu kotoutumisen ja pakolaisten vastaanoton toimijoille. 

Sinulle, joka työskentelet kotoutumis-, maahanmuutto- ja vastaanottoteemojen parissa järjestötoimijana, viranomaisena, kunnan työntekijänä tai tutkijana ja sinulle, joka edistät kotoutumista päättäjänä, alaikäisen edustajana, opettajana, yrittäjänä, yrityksen edustajana tai aktiivisena vapaaehtoisena. 

Integration-tapahtuma on joka toinen vuosi järjestettävä kotoutumistoimijoiden ja kotoutumisen kumppanuusohjelman päätapahtuma. Vuonna 2024 kokoonnumme Turun Logomossa.

Tule kuulemaan tuoreinta tutkimustietoa, kohtaamaan kumppaneita ja tutustumaan hyviksi todettuihin toimintamalleihin! 

Integration-tapahtuman yleisöä.

Logomo ulkoa.

Tapahtuma järjestetään Turussa 

Vuonna 2024 kokoonnumme Turussa. 

Integration 2024 järjestetään Turun Logomossa, jossa on mahdollisuus kuunnella pääohjelmaa ja ohjelmasessioita eri teemoista, seurata suomen-, ruotsin- tai englanninkielisiä sisältöjä, verkostoitua ja käydä kahdenkeskisiä ja ryhmäkeskusteluita sekä tutustua näyttelytilaan, jossa on esillä eri kotoutumistoimijoiden ja järjestöjen työtä sekä esimerkkejä hyvistä toimintamalleista.

Majoitus Turussa

Kuva: Logomo

Osallistu näytteilleasettajana 

Onko sinulla tai organisaatiollasi kotoutumisen tai pakolaisten vastaanoton hyvä käytäntö muille jaettavaksi? Vai haluatko kertoa kotoutumista edistävästä toiminnastasi mahdollisille kumppaneille? 

Valitsemme hakemuksesta mukaan pienen määrän näytteilleasettajia näyttelytilaan! Näyttelytilassa voit mm. jakaa materiaaleja ja kertoa toiminnastanne sekä kohdata mahdollisia kumppaneita. 

Näyttelytila on tarkoitettu kotoutumisen, maahanmuuton ja pakolaisten vastaanoton toimijoille oman toimintansa esittelyyn.  

Hakuaika on 22.4.–24.5.2024.  

Hae näytteilleasettajaksi

Näyttelypaikoista ilmoitetaan valituille ja myös muille hakemuksen jättäneille viimeistään elokuussa 2024. 

Ihmisiä ständitorilla.

Tapahtumauutisia

Integration 2024 -tapahtuman näyttelypistehaku on käynnissä 
22.4.2024 | Uutinen
Onko sinulla tai organisaatiollasi kotoutumisen tai pakolaisten vastaanoton hyvä käytäntö muille jaettavaksi? Vai haluatko kertoa kotoutumista edistävästä toiminnastasi mahdollisille kumppaneille? Osallistu Integration 2024 -tapahtumaan näytteilleasettajana. Integration 2024 järjestetään 14.–15.11.2024 Turussa. 
Haku Integration 2024 -tapahtuman valokuvanäyttelyksi on avattu
3.4.2024 | Uutinen
Integration 2024 -tapahtumaan haetaan avoimella haulla valokuvanäyttelyä, joka käsittelee kotoutumista tai pakolaisten vastaanottoa tai näihin aiheisiin läheisesti liittyvää teemaa. Valokuvanäyttelyhaku on avoinna 3.-21.4.2024. 
Osallistu Integration 2024 -tapahtuman ohjelmasuunnitteluun!
17.1.2024 | Uutinen
Integration 2024 -tapahtuma järjestetään tänä vuonna eli 14.–15.11.2024 Turussa. Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua tapahtuman suunnitteluun ohjelmaehdotuksella! Tänä vuonna ohjelmasuunnittelu on avattu kaikille tapahtuman suunnittelusta kiinnostuneille. Tapahtuman ohjelmasuunnitteluryhmä koostaa ohjelman saatujen ehdotusten pohjalta. Ohjelmaehdotukset on jätettävä viimeistään 18.2.2024.

Tapahtuman järjestämistä rahoittavat

Integration 2024 -tapahtuman järjestää Varsinais-Suomen ELY-keskus yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriön kanssa. Tapahtumaa rahoittavat myös Turun kaupunki, Varsinais-Suomen hyvinvointialue ja Bildningsalliansen rf. Tapahtuma on Euroopan unionin osarahoittama. 

Integration 2024 rahoittajien logot.

Integration 2024 on monen toimijan yhdessä järjestämä kotoutumisen ja pakolaisten vastaanoton ja kotoutumisen kumppanuusohjelman päätapahtuma.

Sähköposti:
[email protected]

Tietosuojaseloste