Hyppää sisältöön

Maahanmuuttaneiden ohjaus- ja neuvontapalvelu: ilmoita yhteystiedot kartalle

Keräämme kuntien maahanmuuttaneiden ohjaus- ja neuvontapalveluiden yhteystietoja. Julkaisemme koko Suomen ohjaus- ja neuvontapalveluiden tiedot kotoutuminen.fi:ssä google maps -kartalla. Kartan yhteydessä on lisäksi taulukkomuotoinen esitys muun muassa ohjaus- ja neuvontapalveluiden kielivalikoimasta. Julkaisemme ensimmäisen koonnin kesäkuun loppuun mennessä, minkä jälkeen yhteystietoja päivitetään noin 2-3 kuukauden välein tai tarvittaessa useammin.

Ohjaus- ja neuvontapalveluiden koonnilla pyritään lisäämään vuorovaikutusta eri kotoutumista edistävien viranomaisten ja ohjaus- ja neuvontapalveluiden välillä, kertomaan ohjaus- ja neuvontapalveluiden kielivalikoimasta sekä tuomaan näkyväksi Suomen ohjaus- ja neuvontapalveluiden verkosto.

Jos ohjaus- ja neuvontapalvelu toimii usealla eri paikkakunnalla tai useassa eri toimipisteessä, pyydämme ilmoittamaan jokaisen paikkakunnan/toimipisteen eri lomakkeella. Eri paikkakunnat ja toimipisteet kerätään erikseen, jotta kaikki toimipisteet olisi löydettävissä kartalta ja jotta mahdollisesti toisistaan eroavat kielivalikoimat tulevat näkyviksi.

Älä täytä lomaketta uudelleen, jos yhteystiedot, palvelun kielivalikoima tai ohjaus- ja neuvontapalveluiden tiedot ilmoittaneen yhteyshenkilön yhteystiedot muuttuvat, vaan ilmoita muutokset sähköpostitse kotoutumisen osaamiskeskukselle työ- ja elinkeinoministeriöön: kotoutumisenosaamiskeskus(a)gov.fi. Lomakkeella ilmoitettuja muutoksia ei huomioida päivityksen yhteydessä.

Työ- ja elinkeinoministeriön tietosuojaseloste: ohjaus- ja neuvontapalveluiden yhteystiedot

Ilmoita yhteystiedot

Toistaiseksi keräämme vain kuntien/kuntayhtymien ohjaus- ja neuvontapalveluiden yhteystietoja. Jos ohjaus- ja neuvontapalvelu toimii usealla eri paikkakunnalla, pyydämme ilmoittamaan jokaisen paikkakunnan eri lomakkeella.

Yhteyshenkilön tiedot pyydetään, jotta voimme varmistaa tietojen oikeellisuuden ja ilmoittajan taustan. Tutustu tietosuojaselosteessa siihen, miten käsittelemme yhteystietoja.

Karttatoteutusta varten tarvitaan ohjaus- ja neuvontapalvelun katuosoite (ei PL-osoitetta).

Kerro lomakkeella erikseen vakinaisesti ja tilapäisesti tarjottavat kielet. Jos kieliä täytyy päivittää, älä täytä lomaketta uudelleen, vaan lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Olen tarkistanut tiedot ja hyväksyn tietosuojaselosteen (ks. linkki). Pakollinen