Hyppää sisältöön

Maahanmuuttaneiden ohjaus- ja neuvontapalvelut

Julkaisemme kuntien maahanmuuttaneiden ohjaus- ja neuvontapalveluiden tiedot kotoutuminen.fi:ssä google maps -kartalla. Kartan yhteydessä on lisäksi taulukkomuotoinen esitys muun muassa ohjaus- ja neuvontapalveluiden kielivalikoimasta.

Ohjaus- ja neuvontapalveluiden koonnilla pyritään lisäämään vuorovaikutusta eri kotoutumista edistävien viranomaisten ja ohjaus- ja neuvontapalveluiden välillä, kertomaan ohjaus- ja neuvontapalveluiden kielivalikoimasta sekä tuomaan näkyväksi Suomen ohjaus- ja neuvontapalveluiden verkosto.

Eri paikkakunnat ja toimipisteet kerätään erikseen, jotta kaikki toimipisteet olisi löydettävissä kartalta ja jotta mahdollisesti toisistaan eroavat kielivalikoimat tulevat näkyviksi.

Ilmoita ohjaus- ja neuvontapalveluiden yhteystiedot karttaa varten

Jos yhteystiedot, palvelun kielivalikoima tai ohjaus- ja neuvontapalveluiden tiedot ilmoittaneen yhteyshenkilön yhteystiedot muuttuvat, älä täytä lomaketta uudelleen, vaan ilmoita muutokset sähköpostitse kotoutumisen osaamiskeskukselle työ- ja elinkeinoministeriöön: kotoutumisenosaamiskeskus(a)gov.fi.