Euroopan komission uusi verkkosivusto kokoaa ajankohtaista tietoa kotoutumisesta EU:n alueelta

20.12.2021 11.00
Uutinen

Euroopan komissio on julkaisut marraskuussa uuden ja selkeän kotoutumiseen liittyvän verkkosivuston (European Website on Integration, EWSI). Sivusto on ainoa EU:n laajuinen tietolähde, joka tarjoaa tietoa maahanmuutosta ja kotoutumisesta.

Uudella verkkosivustolla on panostettu selkeyteen ja toimivuuteen eri laitteilla. Sivustolla on laaja kokoelma erilaisia kotoutumiseen liittyviä materiaaleja, hyviä käytäntöjä ja tapahtumia sekä tietoa EU:n toiminnasta, päätöksistä ja rahoituksesta. Uudistuksen yhteydessä myös maakohtaiset sivut on päivitetty.  

Sivustolla seurataan ja esitellään Euroopan komission kotouttamista ja osallisuutta koskevaa toimintasuunnitelmaa ja siihen liittyvää työtä. Suunnitelma on voimassa vuodesta 2021 vuoteen 2027, ja siinä esitettyjen tavoitteiden toteutumista tuetaan vuosittaisella työsuunnitelmalla. 

Sivusto on julkaistu englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Sivustoa ylläpitää Euroopan komission muuttoliike- ja sisäasioiden pääosasto. Kun tilaat sivuston uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedot kotoutumiseen liittyvistä ajankohtaisista EU-asioista, sivuston päivityksistä ja uusista materiaaleista.

Lisätietoa:
European Website on Integration
Tilaa sivuston uutiskirje

Takaisin uutisiin