Haku Euroopan muuttoliikefoorumiin on auki kansalaisyhteiskunnan toimijoille

Julkaisuajankohta 3.8.2021 14.46
Uutinen

Euroopan muuttoliikefoorumin (European Migration Forum) kuudes tapaaminen järjestetään 27.-28.10.2021. Yhteistyöfoorumin haku on auki maahanmuuton ja kotoutumisen parissa työskenteleville kansalaisyhteiskunnan toimijoille. Foorumi keskittyy koronapandemian vaikutuksiin maahanmuuttoon ja kotoutumiseen.

Euroopan muuttoliikefoorumi järjestetään kuudetta kertaa 27.-28.10. Haku foorumiin on nyt auki, ja mukaan voivat hakea kaikki kansalaisyhteiskunnan toimijat. Foorumin ohjelmassa on esittelyjä, työpajoja ja keskustelua. Hakulomake löytyy muuttoliikefoorumin verkkosivuilta ja on auki 20.8.2021 asti. 

Foorumin ohjelma keskittyy koronapandemiaan ja sen vaikutuksiin. Foorumissa paneudutaan erityisesti digitaaliseen kuiluun, opetukseen, kansainväliseen suojeluun ja kotoutumisen kehittämiseen liittyviin teemoihin. Lisäksi tilaisuudessa käsitellään EU:n uutta muuttoliike- ja turvapaikkasopimusta. 

Euroopan muuttoliikefoorumi on Euroopan komission ja Euroopan talous- ja sosiaalikomitean perustama yhteistyöfoorumi, jossa käsitellään muuttoliikkeeseen ja kotoutumiseen liittyviä asioita. Foorumin tavoitteena on edistää vuoropuhelua ja yhteistyötä kansalaisyhteiskunnan toimijoiden ja EU:n viranomaisten välillä. Foorumi kokoontuu noin kerran vuodessa. 

Lisätietoa:
Kuudes Euroopan muuttoliikefoorumi
Euroopan muuttoliikefoorumi 
EU:n muuttoliike- ja turvapaikkasopimus 

Takaisin uutisiin