Kotoutumisen osaamiskeskuksen ja kotoutumisen kumppanuusohjelman sähköpostiosoitteissa on otettu käyttöön gov.fi-pääte

11.10.2021 16.15
Uutinen

Valtioneuvosto ottaa syksyllä 2021 vaiheittain käyttöön yhteisen sähköpostiosoitteen päätteen. Kotoutumisen osaamiskeskuksen ja kumppanuusohjelman osoitteet muuttuivat gov.fi muotoon 1.10., mutta vanhat osoitteet toimivat uusien rinnalla vielä kahden vuoden ajan.

Kotoutumisen osaamiskeskuksen osoite on jatkossa [email protected] Kotoutumisen kumppanuusohjelman puolestaan tavoittaa osoitteesta [email protected] Työ- ja elinkeinoministeriön työntekijöiden osoitteet muuttuivat muotoon [email protected] jo syyskuussa. 

Kaikki osaamiskeskuksen ja kumppanuusohjelman sähköpostit tulevat jatkossa gov.fi-osoitteista, mutta vanhoihin tem.fi -päätteisiin osoitteisiin lähetetyt sähköpostit tulevat perille vielä kahden vuoden ajan. Uudet osoitteet kannattaa kuitenkin vaihtaa omiin yhteystietoluetteloihin ja verkkosivuille mahdollisimman pian.

Muutos tehdään osana valtioneuvoston sähköpostijärjestelmän ajantasaistamista. Tavoitteena on myös lisätä valtioneuvoston yhtenäisyyttä ja helpottaa yhteydenottoja. 

Lisätietoja:
Lue lisää valtioneuvoston verkkosivuilta
Kotoutumisen osaamiskeskuksen yhteystiedot
Kotoutumisen kumppanuusohjelma

Takaisin uutisiin