Toiminta tutuksi -tietoiskut jatkuvat syksyllä 2023 entistä monipuolisempina

Julkaisuajankohta 22.8.2023 15.30
Uutinen

Kotoutumisen kumppanuusohjelman järjestämissä Toiminta tutuksi -tietoiskuissa kotoutumisen kentän toimijat kertovat palveluista ja toiminnoista, jotka ovat suunnattu maahanmuuttaneille ja vieraskielisille tai heidän kanssaan työskenteleville ammattilaisille ja vapaaehtoisille. Tavoitteena on levittää tietoa siitä, millaista kotoutumista edistävää toimintaa ja palveluja on olemassa, kuka niitä tuottaa ja kenelle ne on tarkoitettu. Tietoiskujen avulla pyritään myös lisäämään eri toimijoiden tietoisuutta toisistaan ja siten edistämään eri toimijoiden välistä yhteistyötä ja kumppanuutta.

Alkuvuonna tilaisuudet keskittyivät pääasiassa viranomaistoimijoiden tai muuten vakiintuneiden kotoutumistoimijoihin esittelyihin. Nyt syksyllä tietoiskuissa esitellään myös ajankohtaista tutkimustietoa sekä erilaisten pienempien järjestötoimijoiden toimintaa. Maahanmuuttoon ja kotoutumiseen liittyvistä tutkimuksista ja niiden tuloksista kuulemme joka kuukauden ensimmäisenä perjantaina, järjestöjä esitellään kuukauden viimeisenä perjantaina. Tutkimusta esittelevät tietoiskut järjestetään yhdessä Mobile Futures -hankkeen kanssa. Järjestöesittelyjä koordinoi Moniheli ry:n Kumppanuudessa-hanke.

Toiminta tutuksi -tietoiskuja järjestetään koko syksyn 2023 ajan perjantaisin klo 9-10 25.8. alkaen. Tilaisuudet järjestetään etänä Teams-yhteydellä. Kaikki tapahtumakerrat löytyvät kotoutuminen.fi:n tapahtumakalenterista.  

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille kotoutumisen, pakolaisten vastaanoton ja yhteiskunnan vastaanottavuuden toimijoille ja esittelyistä kiinnostuneille! 

Lisätietoja:
Katso tietoiskut tapahtumakalenterista
Ilmoittaudu tietoiskuihin
Tutustu Mobile Futures -hankkeeseen
Lue lisää Moniheli ry:n Kumppanuudessa-hankkeesta

Takaisin uutisiin