Hae mukaan Integration 2024 -tapahtuman suunnitteluryhmiin

Julkaisuajankohta 6.10.2023 13.19
Uutinen

Integration 2024 -tapahtuman suunnittelu on käynnistynyt. Ensimmäisenä avataan haku tapahtuman suunnitteluryhmiin. Integration 2024:ssa ohjelmarakenne uudistuu, eikä tällä kertaa haeta teemakaistoille suunnitteluryhmiä ja kaistavastaavia, mutta tapahtumassa riittää tehtäviä monelle tekijälle. Integration 2024 järjestetään 14.–15.11.2024 Turun Logomossa.

Kyselyllä kartoitetaan kiinnostusta ja mahdollisuuksia Integration 2024:n suunnitteluryhmissä työskentelyyn tapahtuman koordinointiryhmän hyväksymän alustavan tapahtumarungon mukaisesti. Integration 2024:ssa ohjelmarakenne uudistuu, eikä tällä kertaa haeta teemakaistoille suunnitteluryhmiä tai kaistavastaavia. Tehtäviä eri suunnitteluryhmiin voi tulla vielä lisää tapahtuman lähestyessä. Osallistujia ja erityisesti työryhmien vetäjiä voidaan valita jo hakuprosessin aikana, joten ajoissa hakeminen kannattaa.

Tapahtuman suunnitteluun osallistuvien määrää voidaan tarvittaessa rajata, jotta suunnittelu säilyy ketteränä ja jotta ryhmien moninaisuus toteutuu. Jos halukkaita eri ryhmiin on tarvittua enemmän, pyritään antamaan mahdollisuus ensikertalaisille. Tapahtuman suunnitteluun ja toteutukseen osallistutaan osana omaa virka- tai työtehtävää, eikä siitä makseta erillistä korvausta tai palkkiota. Työajan käytöstä osallistujat sopivat itse työnantajansa kanssa.

Ohjelmasisältöjen haku käynnistyy myöhemmin vuoden 2023 aikana

Ryhmissä suunnitellaan monen toimijan yhteistyönä koko tapahtuman ohjelmaa, niin sanottua ständitoria, viestintää ja muuta tapahtumatoteutusta. Tapahtuman ohjelmasisällöistä järjestetään erikseen avoin haku, joka käynnistyy syksyn 2023 aikana. Tässä myöhemmässä haussa on mahdollisuus ehdottaa ohjelmasisältöjä ja puhujia tapahtumaan. Ständitorin esittelypistehaku käynnistyy vuonna 2024. Tapahtuman verkkosivut avataan viimeistään vuoden 2024 alussa.

Hae mukaan viimeistään maanantaina 6.11.2023. Kyselyn täyttämiseen menee aikaa noin 5–8 minuuttia. Tapahtumajärjestelyistä kiinnostuneisiin voidaan olla yhteydessä kyselyn vielä ollessa käynnissä.

Hae mukaan Integration 2024 -tapahtuman suunnitteluryhmiin 

Integration 2024 -tapahtuman järjestää Varsinais-Suomen ELY-keskus yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriön kanssa. Tapahtumaa rahoittavat myös Turun kaupunki, Varsinais-Suomen hyvinvointialue ja Bildningsallianssen rf. Tapahtuma on osa kotoutumisen kumppanuusohjelmaa. Tapahtuma on Euroopan unionin osarahoittama.

Takaisin uutisiin