Integration 2022 -tapahtuman näyttelypistehaku on käynnissä

Julkaisuajankohta 4.5.2022 9.08
Uutinen

Onko sinulla tai organisaatiollasi kotoutumisen tai pakolaisten vastaanoton hyvä käytäntö muille jaettavaksi? Vai haluatko kertoa kotoutumista edistävästä toiminnastasi mahdollisille kumppaneille? Osallistu Integration 2022 -tapahtumaan näytteilleasettajana. Integration 2022 järjestetään 7.–8.11.2022 Tampereella.

Integration 2022 -tapahtuman järjestäjät valitsevat hakemuksesta mukaan pienen määrän näytteilleasettajia näyttelytilaan. Näyttelytilassa voitte muun muassa jakaa materiaaleja ja kertoa toiminnastanne sekä kohdata mahdollisia kumppaneita.

Näyttelytila on tarkoitettu kotoutumisen, maahanmuuton ja pakolaisten vastaanoton toimijoille oman toimintansa esittelyyn. Mukaan mahtuu vain 30 näytteilleasettajaa. Suosittelemme pienille toimijoille yhteistä näyttelypistettä. Järjestäjä pidättää oikeuden yhdistellä eri hakijoita samalle näyttelypisteelle, jotta mahdollisimman monet toimijat pääsevät tapahtumassa esiin.

Näyttelytilat ovat maksullisia ja maksu peritään näyttelypisteen koon mukaan. Näyttelypisteiden hinnat vaihtelevat 50 eurosta 500 euroon. Hakuvaiheessa ei tarvitse itse päättää näyttelypisteen kokoa – tieto kokoluokasta riittää. Tapahtuman koordinaatioryhmä jakaa hakijat näyttelypisteille hakemusten perusteella ja pyytää näytteilleasettajilta hyväksynnän näyttelypisteen koolle ja hinnalle sen jälkeen, kun päätökset on tehty. 

Hakuaika on 4.–25.5.2022. Hae näytteilleasettajaksi Webropol-lomakkeella viimeistään 25.5.2022.

Näyttelypaikoista ilmoitetaan valituille ja myös muille hakemuksen jättäneille viimeistään elokuussa 2022. Näyttelypaikka on sitova sen jälkeen, kun näyttelypisteestä on lähetetty lasku ensisijaiselle yhteyshenkilölle.

Lisätietoja:

Hakulomake Integration 2022 -näytteilleasettajaksi
Integration2022.fi

Takaisin uutisiin