Kaipaatko työvälineitä, käytäntöjä ja ideoita toimintaasi? Kumppanuusohjelman osaamispysäkit alkavat syksyllä

Julkaisuajankohta 21.6.2022 13.00
Uutinen

Kumppanuusohjelman osaamispysäkit käynnistyvät syksyllä! Osaamispysäkit ovat lyhyitä tilaisuuksia, joissa toimijat voivat jakaa konkreettisia kotoutumiseen, yhteiskunnan vastaanottavuuden edistämiseen ja pakolaisten vastaanottoon liittyviä toimintatapoja sekä käytäntöjä ja oppia toisiltaan. Osaamispysäkeille kerätään aiheita Webropol-lomakkeella 31.8.2022 asti.

Haluaisitko oppia osallistavista käytännöistä? Tarvitsetteko apua siihen, miten työyhteisöissä tai harrastustoiminnassa voidaan ottaa maahanmuuttaneet paremmin huomioon? Haluatko tietää lisää monikielisestä viestinnästä, selkokielestä tai saavutettavuudesta?

Kumppanuusohjelman osaamispysäkeillä esiteltävät käytännöt voivat liittyä esimerkiksi monimuotoisuuden edistämiseen, viestintään, osallisuuteen kielitietoisuuteen tai hankehallintoon. Kerro lomakkeella käytännöstä, joista sinä tai organisaationne haluaisitte kuulla. Voit kertoa samalla lomakkeella myös, jos teillä on joku käytäntö, idea tai toiminto, joita haluaisitte esitellä muille. Lomaketta käytetään apuna osaamispysäkkien suunnittelussa. 

Kumppanuusohjelman osaamispysäkit ovat valtakunnallisia ja kaikille avoimia kuukausittain järjestettäviä etätilaisuuksia. Ensimmäinen osaamispysäkki järjestetään syyskuussa. Tarkemmat päivämäärät ja aiheet julkaistaan myöhemmin kumppanuusohjelman uutiskirjeessä ja kotoutuminen.fi:ssä.   
Lomake julkaistaan myöhemmin myös ruotsiksi ja englanniksi.

Lisätietoa:
Webropol-kysely kumppanuusohjelman osaamispysäkkien aiheista
Kotoutumisen kumppanuusohjelma

Takaisin uutisiin