Integration 2024 -tapahtuman näyttelypistehaku on käynnissä 

Julkaisuajankohta 22.4.2024 13.55
Uutinen

Onko sinulla tai organisaatiollasi kotoutumisen tai pakolaisten vastaanoton hyvä käytäntö muille jaettavaksi? Vai haluatko kertoa kotoutumista edistävästä toiminnastasi mahdollisille kumppaneille? Osallistu Integration 2024 -tapahtumaan näytteilleasettajana. Integration 2024 järjestetään 14.–15.11.2024 Turussa. 

Integration 2024 -tapahtuman järjestäjät valitsevat hakemuksesta mukaan pienen määrän näytteilleasettajia näyttelytilaan. Näyttelytilassa voitte muun muassa jakaa materiaaleja ja kertoa toiminnastanne sekä kohdata mahdollisia kumppaneita. 

Näyttelytila on tarkoitettu kotoutumisen, maahanmuuton ja pakolaisten vastaanoton toimijoille oman toimintansa esittelyyn. Lisäksi näiden toimijoiden työhyvinvointia tukevat toimijat ovat tervetulleita hakemaan näytteilleasettajiksi. Mukaan mahtuu rajattu määrä näytteilleasettajia. Suosittelemme pienille toimijoille yhteistä näyttelypistettä. Järjestäjä pidättää oikeuden yhdistellä eri hakijoita samalle näyttelypisteelle, jotta mahdollisimman monet toimijat pääsevät tapahtumassa esiin. 

Näyttelytilat ovat maksullisia ja maksu peritään näyttelypisteen koon mukaan. Näyttelypisteiden hinnat vaihtelevat 17,50 eurosta 60 euroon. Hakuvaiheessa ei ole välttämätöntä päättää näyttelypisteen kokoa. Tapahtuman koordinaatioryhmä jakaa hakijat näyttelypisteille hakemusten perusteella ja pyytää näytteilleasettajilta hyväksynnän näyttelypisteen koolle ja hinnalle sen jälkeen, kun päätökset on tehty.  

Hakuaika on 22.4.–24.5.2024.  

Hae näytteilleasettajaksi Webropol-lomakkeella viimeistään 24.5.2024. 

Näyttelypaikoista ilmoitetaan valituille ja myös muille hakemuksen jättäneille viimeistään elokuussa 2024. 

Integration 2024 -tapahtuman järjestää Varsinais-Suomen ELY-keskus yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriön kanssa. Tapahtumaa rahoittavat myös Turun kaupunki, Varsinais-Suomen hyvinvointialue ja Bildningsalliansen rf. Tapahtuma on osa kotoutumisen kumppanuusohjelmaa.

Tapahtuma on Euroopan unionin osarahoittama.

Lisätietoja: 
Hakulomake Integration 2024 -näytteilleasettajaksi 
Integration2024.fi 

Takaisin uutisiin