Pakolaisesta kuntalaiseksi -verkostotapaamiset jatkuvat kuukausittain kevään 2023 ajan

Julkaisuajankohta 27.1.2023 11.00
Uutinen

Pakolaisten vastaanoton toimijoita yhteen tuovan Pakolaisesta kuntalaiseksi -verkoston kuukausittaiset tapaamiset jatkuvat vuonna 2023. Kevään verkostotapaamisten tavoitteena on tukea vuoden 2023 alussa voiman tulevien lakiuudistusten toimeenpanoa sekä edistää pakolaisten vastaanoton ja kotoutumisen toimijoiden välistä yhteistyötä ja tiedonvaihtoa.

Pakolaisesta kuntalaiseksi -verkostotapaamisissa kuullaan alustuksia ja esittelyitä eri toimijoilta. Kaikissa tapaamisissa on myös lyhyt ajankohtaisosuus työ- ja elinkeinoministeriöltä. Vuoden 2023 ensimmäisen verkostotapaamisen aiheena on tilapäistä suojelua saavien kotikunnan saaneiden kuntiin siirtyminen.

Ilmoittaudu mukaan 

Ilmoittautuminen kaikkiin kevään 2023 etätapaamisiin on nyt avattu. Etätapaamisten lisäksi huhtikuussa järjestetään Pakolaisesta kuntalaiseksi -verkostopäivä Helsingissä. Kun klikkaat linkkiä, voit lukea lisää tapahtumakerroista tapahtumakalenterista.

Tilaisuudet järjestää työ- ja elinkeinoministeriön Kuntiin ohjaamisen toimintaohjelma. Osana kotoutumisen kumppanuusohjelmaa toimiva Pakolaisesta kuntalaiseksi -verkosto on avoin kaikille pakolaisten vastaanoton ja kotoutumisen edistämisen toimijoille. Kuntiin ohjaamisen toimintaohjelma jatkaa Sylvia-hankkeiden toimintaa.

Lisätietoja:
Pakolaisesta kuntalaiseksi -verkostotapaamisten ilmoittautumislomake
Kuntiin ohjaamisen toimintaohjelma

Takaisin uutisiin