Uudistunut kotoutuminen.fi-verkkosivu palvelee kotoutumistoimijoita

Julkaisuajankohta 1.9.2021 10.00
Uutinen

Työ- ja elinkeinoministeriön kotoutumisen osaamiskeskuksen ylläpitämän verkkopalvelun uudistus on edennyt. Vanha kotouttaminen.fi-sivusto lakkaa toimimasta ja kotoutuminen.fi:n beta-versiosta siirrytään varsinaiseen verkkopalveluun keskiviikkona 1.9.2020. Jatkossa käyttäjiä palvelee siis vain kotoutuminen.fi.

Kotoutumisen osaamiskeskuksen verkkopalvelua on uudistettu kuluneen vuoden aikana. Uudessa kotoutuminen.fi:ssä on käyttäjäystävällinen rakenne, raikas uudistettu ilme ja paljon uutta sisältöä. Lisäksi esimerkiksi kumppanuusohjelma on saanut oman graafisen ilmeensä ja verkkosivut palvelun sisällä.

Vaikka uudistuksen eteen on tehty paljon töitä, kaikki osiot eivät ole vielä täysin valmiita. Päivitämme puuttuvat sisällöt ja kieliversiot palveluun alkusyksyn aikana. Myös uusia sisältöjä on luvassa myöhemmin tänä ja ensi vuonna.

Muista päivittää linkit uudelle sivustolle

Kaikki käytöstä poistuneelle kotouttaminen.fi-sivustolle ohjaavat linkit kannattaa viimeistään nyt vaihtaa uuteen kotoutuminen.fi-osoitteeseen. Vanhasta palvelusta on jonkin verran uudelleenohjauksia, mutta siitä huolimatta linkit on hyvä korvata uuden palvelun linkeillä.

Anna palautetta sivustosta

Toivottavasti viihdyt uuden verkkopalvelumme parissa! Jos havaitset sivuilla häiriöitä tai puutteita, voit jättää palautetta palautelomakkeella. 

Lisätietoa: 
Kotoutumisen osaamiskeskus
Kumppanuusohjelman omat sivut
Tietoa verkkopalvelusta
Palautelomake

Takaisin uutisiin