Hyppää sisältöön

Tapahtumat ja koulutukset

Kotoutumisen osaamiskeskus järjestää koulutuksia, seminaareja, webinaareja ja muita tapahtumia sekä osallistuu erilaisiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Tapahtumat ja koulutukset -sivuilla julkaistaan lisätietoja osaamiskeskuksen koulutuksista ja tapahtumista sekä tietoa yhteistyökumppanien ja sidosryhmien tapahtumista.

Kotoutumisen osaamiskeskuksen ja yhteistyökumppaneiden järjestämistä tilaisuuksista voidaan jakaa materiaaleja ja tallenteita esiintyjien luvalla. Tilaisuuksien tallenteet tai koosteet julkaisemme osaamiskeskuksen YouTube-kanavalla, jos ne täyttävät saavutettavuusvaatimukset.

Esitysmateriaaleja julkaistaan Kumppanuusalustan työtiloissa. Kumppanuusalustan käyttö vaatii palveluun rekisteröitymisen ja kirjautumisen

Kotoutumisen osaamiskeskus YouTubessa

Tarjoa tapahtumaa julkaistavaksi sivuilla

Voit tarjota kotoutumiseen tai pakolaisten vastaanottoon liittyvää tapahtumaa tai koulutusta julkaistavaksi kotoutuminen.fi:n tapahtumasivuilla. Lähetä vinkki tapahtumasta osoitteeseen: [email protected].

Toistetaan yhdessä -hanke järjestää kaikille kiinnostuneille avoimen suomenkielisen webinaarin Toisto-ryhmän perustamisesta. Toisto-ryhmässä suomea opetetaan puhumaan kuuntelemalla ja toistamalla.

The Government proposal on the three month unemployment rule has been circulated for comments between 13 June and 16 August 2024. The Ministry of Economic Affairs and Employment will hold a hearing in English about the proposal.

Järjestäjä: TEM

Integration 2024 tutuksi -tietoiskuissa kerrotaan Integration 2024 -tapahtumasta ja sen järjestelyistä ja toimijoista. Perjantaina 16.8. kuullaan tapahtumajärjestelyiden ajankohtaisten kuulumisten lisäksi esimerkkejä tekoälyn käytöstä uraohjauksessa.

Järjestäjä: TEM

Työ- ja elinkeinoministeriön Kuntiin ohjaamisen toimintaohjelmasta pyritään toteuttamaan vuonna 2024 tilapäisen suojelun lisätuen valtionavustushaku. Toimintaohjelma järjestää suunnitellusta valtionavustushausta infotilaisuuden 20.8.2024 klo 10–11.

Järjestäjä: TEM

Kumppanuusohjelman Toiminta tutuksi -tietoiskuissa esitellään eri toimijat kertovat työstään kotoutumisen edistämisen, pakolaisten vastaanoton ja yhteiskunnan vastaanottavuuden parissa. Perjantaina 23.8.2024 toimintaansa esittelee Helsingin Diakonissalaitos.

Järjestäjä: TEM

Koulutuksessa käydään läpi, minkälaisiin toimiin EU-rahoitusta on haettavissa AMIF-rahaston haussa syksyllä 2024.

Järjestöt tutuksi -tietoiskussa maahanmuuton ja kotoutumisen edistämisen parissa toimivat järjestöt ja yhdistykset esittelevät toimintaansa. 

Järjestäjä: TEM

Järjestöt tutuksi -tietoiskussa maahanmuuton ja kotoutumisen edistämisen parissa toimivat järjestöt ja yhdistykset esittelevät toimintaansa. 

Järjestäjä: TEM