Jatkuvan oppimisen digitaalinen palvelukokonaisuus -webinaari

Torstai 30.5.2024 klo 10.00 –  12.00

Jatkuvan oppimisen digitaalinen palvelukokonaisuus (JOD) -hanke järjestää kaikille avoimeen webinaarin, jossa esitellään erityisesti kehitteillä olevia yksilön ja ohjaajan palveluja.

Aika: 30.5.2024 klo 10-12

Paikka: verkossa (Teams)

JOD-hankkeessa rakennetaan digitaalinen palvelukokonaisuus, joka sisältää mm. yksilöille ja ohjaajille suunnattuja palveluita. Digitaalisten palveluiden avulla yksilö voi tunnistaa, sanoittaa ja kartoittaa osaamistaan, taitojaan ja kiinnostuksen kohteitaan, sekä tehdä ja vertailla mielekkäitä koulutukseen ja työuraan liittyviä vaihtoehtoja ja tehdä niitä koskevia suunnitelmia ja päätöksiä. Ohjaajille suunnatut palvelut tarjoavat taas ohjaajille kootusti laadukasta tietoa, välineitä ja materiaalia ohjaustyön tueksi. 

Jatkuvan oppimisen digitaalinen palvelukokonaisuus -hanke on opetus- ja kulttuuriministeriön sekä työ- ja elinkeinoministeriön yhteishanke, joka toteutetaan vuosina 2021–2025. Kehittämistyöhön osallistuvat Opetushallitus, KEHA-keskus, korkeakoulut Digivisio 2030 -hankkeen kautta ja Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus (Jotpa). 

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki hankkeesta kiinnostuneet. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen. 

Webinaarin ohjelma 

  • Jatkuvan oppimisen digitaalinen palvelukokonaisuus -hankkeen esittely ja tilannekatsaus
  • Yksilön palvelut 
  • Ohjaajan palvelut 

Lisätietoja: 
Lue lisää tilaisuudesta
Ilmoittaudu tilaisuuteen

Kohderyhmät: julkinen hallinto, järjestöt ja yhteisöt, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut