Info: Kuinka perustaa Toisto-ryhmä?

Keskiviikko 7.8.2024 klo 10.00 –  11.30

Toistetaan yhdessä -hanke järjestää kaikille kiinnostuneille avoimen suomenkielisen webinaarin Toisto-ryhmän perustamisesta. Toisto-ryhmässä suomea opetetaan puhumaan kuuntelemalla ja toistamalla.

Aika: 7.8.2024 klo 10-11.30

Paikka: verkossa (zoom)

Toisto-ryhmässä opetetaan puhumaan suomea Toisto-menetelmällä ja 0-tasolla eli ihan alusta. Toisto-ryhmässä käytetään vain vähän lauseita ja sanoja, ohjaajan lisäksi ryhmässä on apuohjaaja ("puhuva sanakirja"), joka auttaa oppijaa tämän pyytäessä. Lisäksi Toisto-ryhmässä käytetään opetuskuvia ja kannustetaan

Tilaisuus on tarkoitettu Toisto ryhmän perustamisesta kiinnostuneille, kuntien ja alueiden kotoutumisen edistämisen asiantuntijoille ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattoreille, järjestäjille, oppilaitosten ja palveluiden ohjaajille ja vapaaehtoisille Toisto-ohjaajille.

Infossa ei kerrota Toistosta opetusmenetelmänä, vaan keskitytään ryhmän käytännön järjestelyihin. Info ei velvoita tai sido osallistujia mihinkään.

Jos haluat kouluttautua myös Toisto-ohjaajaksi, hanke järjestää kaikille avoimen verkkokoulutuksen 12.9.2024 ja koulutuksen opetuksen ammattilaisille 15.8.2024. 

Lisätietoja: 
Lue lisää Toisto-menetelmästä
Ilmoittaudu infoon

Kohderyhmät: hyvinvointialueet, järjestöt ja yhteisöt, julkinen hallinto, kunnat, yliopistot ja korkeakoulut