Järjestöt tutuksi -tietoisku

Perjantai 30.8.2024 klo 9.00 –  10.00

työ- ja elinkeinoministeriö

Järjestöt tutuksi -tietoiskussa maahanmuuton ja kotoutumisen edistämisen parissa toimivat järjestöt ja yhdistykset esittelevät toimintaansa. 

Aika: 30.8.2024 klo 9-10

Paikka: verkossa (Teams)

Järjestöt tutuksi -tietoiskuja järjestetään osana kumppanuusohjelman Toiminta tutuksi -tietoiskujen sarjaa. Järjestöt tutuksi -tietoiskut järjestetään kuukauden viimeisenä perjantaina yhteistyössä Moniheli ry:n Kumppanuudessa-hankkeen kanssa. Tilaisuuksissa on noin 30–40 minuutin esittely ja aikaa kysymyksille ja keskustelulle. 

Tietoiskuja järjestetään etänä Teams-yhteydellä 16.8.2024 alkaen perjantaisin klo 9-10. Kaikki tapahtumakerrat lisätään kotoutuminen.fi:n tapahtumakalenteriin. Osallistumislinkki on sama jokaisessa syyskauden tietoiskussa. 

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ennen tapahtumaa. Tietoiskuihin voi osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista. Osallistumislinkki julkaistaan ennen tapahtumaa tässä tapahtumakuvauksessa.

Lisätietoja:
Ilmoittaudu tietoiskuihin

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet