Toiminta tutuksi -tietoisku

Perjantai 14.6.2024 klo 9.00 –  10.00

työ- ja elinkeinoministeriö

Kumppanuusohjelman Toiminta tutuksi -tietoiskut jatkuvat alkuvuoden 2024 ajan perjantaisin klo 9-10. Kesäkuun tietoiskussa kuullaan tutkimusnäkökulma, jonka aiheena on Korkeakoulutetut maahanmuuttaneet työelämässä – arjen kielivalintoja ja työpaikkojen kielikäytänteitä.

Aika: 14.6.2024 klo 9-10

Paikka: verkossa (Teams)

Tutkimusnäkökulmia arjen kielivalinnoista ja työpaikkojen kielikäytänteistä kertoo väitöskirjatutkija Katariina Pyykkö (Helsingin yliopisto).

Kumppanuusohjelman Toiminta tutuksi -sarjan tarkoituksena esitellä eri toimijoiden työtä kotoutumisen edistämisen, pakolaisten vastaanoton ja yhteiskunnan vastaanottavuuden parissa. Lyhyissä tietoiskuissa toimijat kertovat esimerkiksi, millaista toimintaa tai palveluja niillä on erityisesti kotoutumistoimijoille, maahanmuuttaneille tai vieraskielisille, miten niiden prosessit toimivat ja miten toiminnassa voi olla mukana. Tilaisuuksissa on 30–40 minuutin esittely ja aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Tietoiskuja järjestetään etänä Teams-yhteydellä perjantaisin klo 9-10. Tämä on kevään 2024 viimeinen tietoisku.  Osallistumislinkki on sama jokaisella alkuvuoden tapahtumakerralla. 

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ennen tapahtumaa. Tietoiskuihin voi osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista. Osallistumislinkki julkaistaan ennen tapahtumaa tässä tapahtumakuvauksessa.

Liity tietoiskuun tästä linkistä.

Lisätietoja:
Ilmoittaudu tietoiskuihin

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet