Hyvien väestösuhteiden edistämisen työpaja Päijät-Hämeessä

Maanantai 5.2.2024 klo 10.00 –  15.00

Hyvät väestösuhteet -hanke ja Hämeen ELY-keskus järjestävät 5.2. Päijät-Hämeen alueellisille ja paikallisille toimijoille työpajan, jonka tarkoituksena on miettiä yhdessä, miten alueella edistetään hyviä väestösuhteita.

Aika: 5.2.2024 klo 10-15

Paikka: Lahden virastotalo, Kirkkokatu 12 neuvottelutila Kartano

Hämeen, Kaakkois-Suomen ja Uudenmaan alueella on vuodesta 2022 alkaen lähdetty laatimaan yhteistä toimintasuunnitelmaa rasismin torjumiseksi ja hyvien väestösuhteiden edistämiseksi osana Hyvien väestösuhteiden edistämisen pilottihankkeen (HVS) toimintaa. 

Toimintasuunnitelmassa on seitsemän tavoitetta ja tässä Lahdessa 5.2.2024 järjestettävässä työpajassa Päijät-Hämeen toimijoilla on mahdollisuus valita tavoite, jonka edistämiseen alueella keskitytään vuonna 2024, määritellä sille toimenpiteet ja vaikuttamiskanavat. Tavoitevalintaan voi vaikuttaa jo ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 29.1.2024 mennessä. 

HVS-hanke toteutetaan osana työ- ja elinkeinoministeriön Pakolaisten kuntiin ohjaamisen ja kotoutumisen tuen toimintaohjelmaa, turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotouttamisrahaston (AMIF) uudelleensijoittamisen erillismäärärahalla.

Lisätietoja:
Ilmoittaudu tilaisuuteen
Lue lisää HVS-hankkeesta
 

Kohderyhmät: hyvinvointialueet, julkinen hallinto, järjestöt ja yhteisöt, yliopistot ja korkeakoulut, kunnat