Järjestöt tutuksi -tietoisku

Perjantai 23.2.2024 klo 9.00 –  10.00

työ- ja elinkeinoministeriö

Kumppanuusohjelman ja Moniheli ry:n Järjestöt tutuksi -tietoiskussa kuullaan kotoutumista edistävien järjestöjen ja yhdistysten työstä. Perjantaina 23.2.2024 toimintaansa esittelee Irakin naisten yhdistys ry (INY ry).

Aika: 23.2.2024 klo 9-10

Paikka: verkossa (Teams)

Kumppanuusohjelman Toiminta tutuksi -sarjan tarkoituksena esitellä eri toimijoiden työtä kotoutumisen edistämisen, pakolaisten vastaanoton ja yhteiskunnan vastaanottavuuden parissa. Joka kuukauden viimeinen Toiminta tutuksi -tapahtumakerta järjestetään Järjestöt tutuksi -tietoiskuna yhteistyössä Moniheli ry:n Kumppanuudessa-hankkeen kanssa. Järjestöt tutuksi -tietoiskussa maahanmuuton ja kotoutumisen edistämisen parissa toimivat järjestöt ja yhdistykset esittelevät toimintaansa. 

Tietoiskuja järjestetään etänä Teams-yhteydellä perjantaisin klo 9-10 alkuvuoden 2024 ajan 19.1.2024 alkaen. Kaikki tapahtumakerrat lisätään kotoutuminen.fi:n tapahtumakalenteriin. Osallistumislinkki on sama jokaisella alkuvuoden tapahtumakerralla. 

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ennen tapahtumaa. Tietoiskuihin voi osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista. Osallistumislinkki julkaistaan ennen tapahtumaa tässä tapahtumakuvauksessa.

Liity tietoiskuun tästä linkistä.

Lisätietoja:
Ilmoittaudu tietoiskuihin

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet