Toiminta tutuksi -tietoisku

Perjantai 7.6.2024 klo 9.00 –  10.00

työ- ja elinkeinoministeriö

Kumppanuusohjelman Toiminta tutuksi -tietoiskut jatkuvat alkuvuoden 2024 ajan perjantaisin klo 9-10. Perjantaina 7.6. esitellään KEHA-keskuksen Koto-digi-hankkeessa kehittävää Kototutumisen asiakastietojärjestelmää.

Aika: 7.6.2024 klo 9-10

Paikka: verkossa (Teams)

Koto-digi-hankkeesta kertovat Miia Koivu ja Anna-Mari Väänänen KEHA-keskuksesta. Kotoutumisen asiakastietojärjestelmää käytetään kuntien kotoutumispalveluissa ja se voidaan ottaa käyttöön 1.1.2025. 

Kumppanuusohjelman Toiminta tutuksi -sarjan tarkoituksena esitellä eri toimijoiden työtä kotoutumisen edistämisen, pakolaisten vastaanoton ja yhteiskunnan vastaanottavuuden parissa. Lyhyissä tietoiskuissa toimijat kertovat esimerkiksi, millaista toimintaa tai palveluja niillä on erityisesti kotoutumistoimijoille, maahanmuuttaneille tai vieraskielisille, miten niiden prosessit toimivat ja miten toiminnassa voi olla mukana. Tilaisuuksissa on 30–40 minuutin esittely ja aikaa kysymyksille ja keskustelulle. 

Tietoiskuja järjestetään etänä Teams-yhteydellä perjantaisin 14.6.2024 asti klo 9-10. Kaikki tapahtumakerrat lisätään kotoutuminen.fi:n tapahtumakalenteriin. Osallistumislinkki on sama jokaisella alkuvuoden tapahtumakerralla. 

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ennen tapahtumaa. Tietoiskuihin voi osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista. Osallistumislinkki julkaistaan ennen tapahtumaa tässä tapahtumakuvauksessa.

Osallistu tietoiskuun tästä linkistä.

Lisätietoja:
Ilmoittaudu tietoiskuihin
Lue lisää Koto-digi-hankkeesta

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet