Kumppanuusohjelman valtakunnallinen verkostopäivä

Keskiviikko 11.9.2024 klo 13.00 –  15.30

työ- ja elinkeinoministeriö

Kumppanuusohjelman syksyn ensimmäinen valtakunnallinen verkostopäivä järjestetään 11.9.2024. Tilaisuuden aiheena on Suomeen muuttaneiden naisten yksinhuoltajuus, moninaiset tilanteet ja tuen tarpeet

Aika: 11.9.2024 klo 13–15.30

Paikka: verkossa (Teams)

Tilaisuudessa tarkastellaan maahanmuuttaneiden yksihuoltajanaisten asemaa suomalaisessa yhteiskunnassa. Minkälainen heidän tilanteensa on ja minkälaisia erityistarpeita heillä mahdollisesti on? Minkälaista tukea he tarvitsevat ja miten heidät voisi ottaa paremmin huomioon esimerkiksi erilaisia perhepalveluita suunniteltaessa ja järjestettäessä?

Tilaisuudessa kuullaan väitöskirjatutkija Heidi Lehtovaaran puheenvuoro sekä eri järjestöjen näkemyksiä. Tarkempi ohjelma julkaistaan elokuussa. Tilaisuudessa on aikaa myös kysymyksille ja keskustelulle. 

Ilmoittaudu tilaisuuteen 9.9.2024 mennessä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ennen tapahtumaa. Tilaisuutta ei tallenneta. 

Kumppanuusohjelman valtakunnalliset verkostopäivät ovat avoimia kaikille kumppanuusohjelmaan liittyneille toimijoille ja tilaisuuksien teemoista kiinnostuneille. 

Lisätietoja:
Ilmoittaudu verkostopäivään
Lue lisää kumppanuusohjelmasta

Kohderyhmät: julkinen hallinto, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet