Kotoutumisen tilannekuva -tietoisku

Perjantai 12.4.2024 klo 10.30 –  12.00

työ- ja elinkeinoministeriö

Kotoutumisen kumppanuusohjelman Kotoutumisen tilannekuva -tietoiskuissa kuulet tutkimustietoa kotoutumisen nykytilasta ja saat näkökulmia kotoutumista edistävän työn kehittämiseen. Perjantaina 12.4.2024 järjestettävän tietoiskun teemana on hyvinvointi.

Aika: 12.4.2024 klo 10.30–12.00

Paikka: verkossa (Teams)

Teemakohtaisissa tietoiskuissa on tutkijoiden puheenvuoroja sekä aikaa kysymyksille ja keskustelulle. 

Ohjelma

  • Syrjintäkokemusten yhteys elämänlaatuun ja sosiaalisiin identiteetteihin, Mona Eid (THL) ja Tuuli Anna Renvik (Helsingin kaupunki)
  • Käsitteellinen näkökulma moninaisuuden käsittelyyn asiakastyössä, Maija Jäppinen (Helsingin yliopisto)
  • Tulokehitys osana kotoutumista, Maria Vaalavuo (THL)

Ilmoittaudu tietoiskuun 11.4.2024 klo 12 mennessä. Kaikki tietoiskut järjestetään etänä Teams-yhteydellä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ennen tilaisuutta. Tilaisuuksia ei tallenneta. 

Tietoiskuja järjestetään kuukausittain kevään 2024 ajan. Seuraava tietoisku järjestetään 17.5. (huom. päivämäärä vaihtunut). 

Kotoutumisen tilannekuva -tietoiskut pohjautuvat Kotoutumisen kokonaiskatsauksen tutkimusartikkeleihin, jotka julkaistaan osana työ- ja elinkeinoministeriön kotoutumisen seurantajärjestelmää. Kokonaiskatsaukseen kirjoittaneet tutkijat vastaavat itse artikkelien sisällöstä ja väittämistä.

Liity tietoiskuun tästä linkistä. 

Lisätietoja:
Ilmoittaudu tietoiskuun
Seuraava Kotoutumisen tilannekuva -tietoisku (17.5.2024)

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet