Kumppanuusohjelman osaamispysäkki

Tiistai 2.4.2024 klo 15.00 –  16.00

työ- ja elinkeinoministeriö

Kumppanuusohjelman osaamispysäkit ovat lyhyitä tilaisuuksia, joissa toimijat voivat jakaa konkreettisia kotoutumiseen, yhteiskunnan vastaanottavuuden edistämiseen ja pakolaisten vastaanottoon liittyviä toimintatapoja. Huhtikuun osaamispysäkillä Luckan kertoo FIKA-mentorointiohjelmastaan.

Aika: 2.4.2024 klo 15-16

Paikka: verkossa (Teams)

Kotoutumisen kumppanuusohjelman osaamispysäkit ovat valtakunnallisia ja kaikille avoimia tilaisuuksia. Tilaisuudet järjestetään etänä Teams-yhteydellä pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisenä tiistaina. Tavoitteena on, että jokaisella osaamispysäkillä osallistujat saavat uuden taidon tai idean!

Ramona Larssen Luckan rf:stä esittelee osaamispysäkillä FIKA-mentorointiohjelmaa englanniksi. FIKA on kuuden kuukauden mentorointiohjelma, joka yhdistää uudet tulokkaat Suomeen vakiintuneisiin ihmisiin sosiaalisten verkostojen laajentamiseksi ja kotoutumisen tukemiseksi. Osallistumalla ohjelmaan saa henkilökohtaisesti sopivan mentorin. Mentorin kanssa voi keskustella urakysymyksistä, yhteiskunnasta ja kulttuurista, harjoitella ruotsia tai suomea ja jakaa kiinnostuksen kohteita.

Ilmoittaudu osaamispysäkille 1.4.2024 klo 12 mennessä. Osaamispysäkeille voi osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista. Osallistumislinkki julkaistaan tässä tapahtumakuvauksessa. 

Liity osaamispysäkille tästä linkistä. 

Lisätietoja:
Ilmoittaudu osaamispysäkille
Tutustu FIKA-mentorointiohjelmaan