Kotoutumislain kokonaisuudistuksen (KOTO24) toimeenpanon työpaja: työnhakijoiden kotoutuminen

Tiistai 23.4.2024 klo 9.00 –  15.00

Työpaja on tarkoitettu erityisesti tuleville työllisyysalueille.

Aika: tiistaina 23.4. klo 9.00–15.00
Paikka: Scandic Pasila, Helsinki

KEHA-keskus järjestää kaksi KOTO24-lakiuudistuksen toimeenpanoon liittyvää työpajaa Helsingissä, Scandic Pasilassa, maanantaina 22.4. klo 9–15 ja tiistaina 23.4. klo 9–15. Työpajojen tavoitteena on suunnitella ja kehittää KEHA-keskuksen ja muiden kotoutumisen edistämisen toimijoiden yhteistyötä kotoutumisen edistämisessä KOTO24-lakimuutoksen myötä muuttuvassa toimintaympäristössä.

Maanantain 22.4. työpajan teemana on muiden kuin työnhakijoiden kotoutuminen ja työpaja on suunnattu erityisesti kunnille ja hyvinvointialueille. Tiistain 23.4. työpajan teemana on työnhakijoiden kotoutuminen ja työpaja on suunnattu erityisesti tuleville työllisyysalueille. Myös muut kotoutumisen edistämisen toimijat ovat tervetulleita työpajoihin.

Ilmoittaudu mukaan työpajoihin täyttämällä ilmoittautumislomake torstaihin 11.4. mennessä. Työpajoihin voidaan ottaa maksimissaan 60 osallistujaa/päivä. Jos halukkaita osallistujia on enemmän kuin kokoustilan mahtuu, työpajaan valitaan osallistujat siten, että he edustavat tasapuolisesti eri alueita ja toimijoita.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautumislomake KOTO24-työpajoihin

Lisätiedot: [email protected]

Lisätietoa 22.4. järjestettävästä työpajasta